maanantai 11. marraskuuta 2013

Kahvittelua

Rakkaiden lastenlasten Akseli 3v ja Helmi 1v (sisarukset) synttärijuhlia saimme olla lauantaina viettämässä. Lapset ovat niin suloisia ja tasapainoisia....Suuri kiitos siitä kuuluu miniällemme hän on niin ihana äiti :) Jos joku on sitä mieltä, että nuorena ei kannata lapsia hankkia niin tässä tapauksessa se ei ainakaan pidä paikkaansa, sillä huolehtivampaa ja lapsilleen omistautuvaa äitiä saa hakea!!!

Pikkuiset saivat ihania lahjoja ja nauttivat vieraistaan täysillä. Vieraita oli paljon, mutta hyvin kaikki mahtuivat nuorenperheen rivitalokolmioon. Tarjolla oli kahvin kanssa kaikkea hyvää, joita miniä oli leiponut ja  erikoisesti korvapuustit ovat aina niin hyviä, nam!!!

Ensi lauantaina 16.11 olen menossa kädentaitomessuille Tampereen pirkkahalliin!!! Tuli mieleeni, että mitäs jos kahviteltais siellä? Jos olet tulossa sinne ja haluat kahvitella ja rupatella kanssani niin voitaisiinko tavata klo: 14:00 jossakin kahvipisteessä? Laitatko sähköpostia mammelisisustus@hotmail.com jos sinua kiinnostaa tavata? Odotan NIIN messuja ja näkemistäsi innolla:)

Kiitos kun olette innolla osallistuneet arvontaan! Hyvin ehtii vielä osallistumaan ne jotka eivät vielä ole mukana:)

2 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Voi, mitä herkkuja! Mua niin harmittaa, olin Päättänyt mennä tänä vuonna messuille, mutta suvun juhlat vievät nyt voiton. Ehkä ensi vuonna sitten....

suvi kirjoitti...

ihania herkkuja <3 meilläki juhlittiin 1v-päivää ;)
harmi ku nuo messut ovat niin kaukana :(