maanantai 10. helmikuuta 2014

Hyvät oltavat :)

 Hei katsokaas ihmettä! Saimme jouluksi miniän äidiltä kukkakorin ja kas siihen tuli vielä viikonloppuna uusi kukka ja toinen joka on vielä nupussa. Koskaan ennen en ole saanut amaryllistä kukkimaan näin pitkään:)
Partylaitilta muuten tilasin ison kynntilänjalan kaverkiksi samaa sarjaa kolme pientä erikorkuista kynttilänjalkaa. Näitä on kiva käyttää juhlissa esim. ensi kesän häissä kauniiden somisteiden kera.

Niin naureskelin tuossa, että mulla on kyllä hyvät oltavat kun toisessa naapurissa halitaan ja suukotetaan ja toisessa hierotaan. Nimittäin sain paljon haleja ja märkiä pusuja kohta 2v lapsenlapselta, kun emme tänään nähneet hoidossa kuin vilaukselta. Nimittäin mamma oli tuuraamassa viereisellä osastolla isompien ryhmässä ja ei saanut koko päivänä hoitaa omaa lastenlasta yhtään. Ihan mainiosti tuo poika pärjää ilman mammaan, sillä Nalle-ryhmässä on kaikki niin hyviä hoitajia:)
 Hieroja asuu taas ihan meitä vastapäätä ja on TODELLA ammattitaitoinen ja saa mammelinkin niskat notkeammiksi. Viime aikoina on särkenyt niskoja ja päätä, kun tuo pientenosastolla työskenteleminen on aika raskasta puuhaa, mutta antoisaa!

1 kommentti:

Unelma kirjoitti...

En ole pitkään aikaan voinut kommentteja laitella, kun on ollut molemmat silmät remontissa. Nyt käyn kaikki ystäväblogit läpi vähän kerrallaan. Mukavaa kevään odotusta sinne teille. :-)