maanantai 5. toukokuuta 2014

Hääkarkkeja

 Lupasin Juhannusmorsiammelle tehdä hääkarkit ja eilen sitten aloin niitä kokeilemaan. Ensin ajattelin ommella pieniä pussukoita, mutta sitte ajattelin, että aika homma on ommella 180 pussia.
 Siispä kokeilin, että miltä näyttäisi nyyttimäinen malli. Karkeiksi pitäisi tulla kultapäällysteisiä sydänsuklaita, joita ei vielä ollut, mutta laitoin koekappaleeseen foliopallon. Nauhaksi tulee valkoinen satiini ja kaksi helmisydäntä koristeeksi.  Helmisydämet pitää vaan saada nätisti suoraan. Ai niin unohdin kysyä tuleeko karkkeihin rakkausrunoja tai raamatunlauseita rakkaudesta....Täytyypä varmistaa:)
Kävimme Vaarin kanssa tässä Kangasalan kirppiksella, josta löysin nämä aarteet 1e haarukka ja 1€ 60-luvun kisu. Kisu tulee torpan piirongin päälle toisen mustavalkoisen kisun viereen. Ne ovat sitten siinä kuin meidän Nuppu ja Niilo:)

NIIN ja kiitos vinkeistä venytellä selkää ja kävellä, kyllä kokeneet tietää!!! Olin jo tänään töissä, mutta selkä ei ole vielä ihan priimakunnossa. Onneksi on kaksi kevyempää aamuvuoroa, jotta selkä ei vallan pelästy!

Ei kommentteja: