tiistai 6. toukokuuta 2014

Pollea poika:)

Ollessani tänään töissä ajoi Vaari yllättäen autolla päiväkodin aidan viereen. Mitä on sattunut ajattelin? Autosta nousi pollea poika;) Vaari oli saanut verkolla 10.2 kg ja 107cm hauen ja lisäksi 1,5kg lahnan. Päiväkodin lapset innoissaan tulivat ihmettelemään kaloja. Yhdelle pojalle tuli suru kuitenkin....Piipa ei ottanut häntä mukaansa......Vaarin lapsenlapsi 2v ihmetteli, että miksi Piipa tuli käymään ja hän ei päässyt mukaan Piipan auton kyytiin :)

Voitte uskoa, että meidän Vaari on ollut tänään tyytyväinen saaliiseensa:) Itse emme syö haukia, mutta Vaarilla on onneksi tuttu, joka mielellään ottaa ja laittaa hauesta ruokaa:)

7 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Onpa hieno saalis.

anumorchy kirjoitti...

Wow, upea kala.
Me saimme pari vuotta sitten uistimella 7-kiloisen hauen Erajarvesta. Mies oli ihan ihmeissaan siita koosta. Irrotimme ja jatimme kasvamaan lisaa.

mummeli kirjoitti...

Komea hauki, oli syytäkin olla vaarin sitten pollea!

Anonyymi kirjoitti...

Vaari pääsi kymppikerhoon kerralla. Onnea! Marjuska.

Anonyymi kirjoitti...

WOW! ihan mahdottoman kokoinen kala.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uusista vuohista! Mahtavat lemmikit! Minulla itselläni on ollut lemmikkivuohia yli 20 vuotta. Kiinnitin huomiota siihen, että kerroit antavasi vuohille leipää. Jos tarkoitus on pitää näitä ihan lemmikkeinä (eikä lihottaa ruuaksi), mitään viljaa tai viljatuotteita ei saisi antaa säännöllisesti, koska valkuaispitoinen ruoka aiheuttaa ajan mittaan virtsakiviä. Se on hyvin kivuliasta eläimelle eikä sitä voi parantaa, koska vuohen virtsaputken rakenteen takia niitä ei voi edes eläinlääkäri huuhtomalla saada pois. Voit kysyä vaikka eläinlääkäriltä varmistuksen tähän tietoon. Olen itse tehnyt tämän virheen, kunnes sain tietää asiasta Vuohifoorumilta netistä. Mukavaa kesää vuohien kanssa"

MaMMeli kirjoitti...

Hei kiitos sinulle Anonyymi, joka kerroit tästä, että vuohille ei saisi antaa leipää! En tiennyt sitä, mutta onneksi en ole antanut joka päivä enkä suuria määriä. Tästä edespäin en annakaan kuin joskus herkkupalaksi! Kiitos sinulle:)