lauantai 9. elokuuta 2014

Markkinapäivä

 Markkinapäivä alkoi aurinkoisena ja siitä Mammeli kiitteli Taivaan Isää! Kaunis ilma on niin tärkeää tälläisissa tapahtumissa. Muutama kuva otettiin ennen markkinavieraiden tuloa, mutta vilinän alettua meistä kukaan ei ehtinyt kuvaamaan. Neiti myi Kivimäen vadelmaa, perunaa, mammelin käsitöitä ja kirppistavaraa.
 Kivimäen eläimista oli markkinoilla pieni lapsille tietovisa, joihin vastaukset löytyi eläinten aitausten luota. Palkinnoksi visasta sai sitten eläintarroja.Lapset saivat myös syöttää pajunoksia eläimille.
 Kojuja pystyttivät markkinamyyjät.

 Kauniita koruja, käsitöitä, ternimaitoa, vohveleita ja kaikenlaista mukavaa,
Miniä sai paistaa vohveleita kahdella raudalla niin, että viuhke vaan kävi. Parasta markkinoissa on tuo yhdessä tekemisen meininki, lapset ja lapsenlapset häärivät hommissa. Tähtisilmä sanoikin mammalle, että olipas mamma mukavat markkinat;)

Vilppulan tytöt olivat tehneet huolella kaikkea ihanaa villasukkia, pussukoita,hiusjuttuja ym.


 Torpan kahviosta löytyi suolaista ja makeaa.

 Valkosuklaakakku teki kauppansa altaaikayksikön. Kakun kera sai myös vadelmakastiketta.


Neidin leipoma porkkanakakku meni myös hyvin kaupaksi kahvin kera. Suolaiset piirakat broilerpiirakka ja kinkkupiirakka loppuivat kesken, joten ensi vuonna on leivottava enemmän.

Päivä oli mukava ja mieltä lämmitti erikoisesti ystävien tapaaminen. Suuren yllätyksen koin kun tapasin koulukaverin yli 40-vuoden takaa. Löysimme toisemme netistä ja nyt hän tuli minua tapaamaan vartavasten. Olimme samalla ala-asteen 1-3 luokalla. Sen jälkeen emme ole tavanneet, mutta silti tunsin hänet hänen lämpimistä silmistään:) Kiitos Tarja kun kävit!

Blogiystäväni Marjon näin ensimmäisen kerran ja hän tuli Ikaalisista asti markkinoille perheensä kanssa.Oli tosi kiva tavata:)

Oli ihanaa myös kun rakkaat lapsuuden ystäväni Maija ja Sirpa sekä kummityttömme Niina tulivat katsomaan lapsuutensa maisemia ja meitä....Voi kuinka ikävä tuli taas lapsuuden leikkejä.

Ja käsityöystäväni Näpsästä Niina:) On niin mukava kun olet niin iloinen ja positiivinen markkinavieras ja muutenkin lämmin ihminen!

Ja sitten vielä oma ystäväni Virpi, joka on niin läheinen ja hänen näkemisensä aina ilahduttaa:) Ja ...ja...ja te kaikki ihanat ihmiset, jotka teitte markkinapäivästä onnistuneen ja mukavan, KIITOS:)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iso kiitos sinulle ja läheisillesi erittäin onnistuneesta markkinapäivästä. Nautittiin koko perhe täysin siemauksin!

Tyttö muistelee lämmöllä teidän eläimiä ja ratsastusta, me aikuiset upeaa miljöötä, ihania elämiä, loistavia tarjottavia ja eritoten oli ihan mahtavaa tavata sinut ja miehesi livenä.

t: Marjo

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Oli tosi ihanaa nähdä sinut yli 40 vuoden jälkeen! Eihän se meidän ystävyytemme ole minnekään kadonnut, vaikka emme ole tavanneetkaan. Sinut kyllä tunnisti vielä, vaikka vähän olit viime näkemästä kasvanut ;)
Rakkain terveisin Tarja

PinkBear kirjoitti...

Kyllä Kivimäen markkinat ovat se kesän kruunu, sanon minä! :)

Näpsässä nähdään! Terv. Niina

MaMMeli kirjoitti...

Hei kyllä se on niin että markkinaväki sen tunnelman tekee:)
Kiitos teille Niina, Tarja ja Marjo<3

Mari kirjoitti...

Voi kun on varmasti olleet kivat markkinat! Mukavaa viikon jatkoa Mammelille :)