sunnuntai 3. elokuuta 2014

Markkina höpinöitä

 Taas tuo markkinahömpötys on vallannut mammelin. Leivoin munkkeja pakastimeen, että lauantaina sitten sulatellaan, sokeroidaan ja myydään kahvin kanssa markkina vieraille:) Kokeilin myös broilerpiirakkaa suolaisen ystäville.
 Löysin lammasaiheista pellavaa ja ompelin kavereita markkinoille.
Neiti leipoi porkkanakakkua ja leipoo kuulemma jotakin muutakin herkkua myyntiin.

Markkinat eivät ole mikään tuottoisa bisnes ja ei niitä siksi järjestetäkkään. Tavoite on saada kulut peittoon ja viettää mukava päivä ihmisten ja eläinten kanssa. Paikkakuntalaiset kertovat torpasta ja isovanhemmistani vanhoja omakohtaisia muistoja. Oman mielekiintonsa tuo markkinapäivään aina uudet ensimmäistä kertaa mukana olevat vieraat. Joka vuosi on tullut blogituttujakin, joita en ole aikaisemmin tavannut ihan livenä;) Nytkin on tulossa....TERVETULOA!

3 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Varmasti ihan mukava tapa tavata tuttuja ja uusia tuttavuuksia ja mikäs nyt, kun niin kaunista kesää, on kiva olla ulkona ja kuulla tarinoita menneestä ajasta ja vähän tietenkin nykypäivästäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta! Missä päin nämä markkinat ovat, jos vaikka osuisi matkan varrelle? Mieluusti tulisin markkinoille!

-Sari

MaMMeli kirjoitti...

Hei Sari!
Laitappa sähköpostia minulle niin kerron tarkan osoitteen missä Kivimäen markinoita vietämme:)mammelisisustus@hotmail.com