maanantai 18. elokuuta 2014

Vaarallinen laji


Voi tuota vaaria.......Kun vaari oli minua töistä vastassa kertoi tuorreimmat sattumukset töistä. Tänään hän nimittäin raivatessaan 8 ha leimikkoa astui ampiais tai mehiläismaapesään. Auts kuulemma ainakin 8 ampiaista pisti häntä eripuolelle kehoa. Niitä oli mennyt sade sekä muidenkin vaatteiden  sisään. Arin kohta on kuulemma päässä. Luojan kiitos hän ei ole allerginen ampparinpistoksille.

Viime viikolla hänen silmäänsä lensi töissä roska, kun hänellä ei sillä hetkellä ollut silmikkoa silmillä kun hiki valui kuulemma ihan solkenaan. Silmä verestää vieläkin. Suunsa hän myös löi yksi päivä niin, että veri lensi kun oli liukastunut vesuri kädessä. No nyt on kuulemma hyvät kelit tehdä kun ei enää ole niin kuuma  ja 4 tankillista meni tänäänkin polttoainetta tokasi Vaari;)

3 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Tekevälle sattuu, jos istuisi kotona soffalla, ei noitakaan sattuisi. Uuttera on vaarisi töidensä kanssa. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin, ilman isompia kolhuja!

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Kunpa varjelus olisi hänen seuranaan ettei pahempia sattumuksia osu kohalle.
Vanhemmiten ei niin ketterä ole ja varovaisuus on hyvä ominaisuus:)

PikkuBertta kirjoitti...

Voi harmi..onneksi ei ole allerkinen...minunkin mies on metsuri, ja hänkin on joutunut ampiaislauman pistelemäksi....onneksi ei ole allerkinen...no, nyt parasta aikaa on s-lomalla kun puu kimposi vas.nilkan päälle...no, näitähän sattuu...metsurin työ on yksi tapaturma-alttiimmista...siksipä turvavarusteet ovatkin ehdottomat...mut käyttävätkö aina...minkäs näille jääräpäille mahtaa...hih, hih