perjantai 12. syyskuuta 2014

AArre

Tässä se nyt on mitä olen halajanut jo yli 10 vuotta. Tälläinen astiakaappi on sinisenä meidän vanhassa torpassa ja sellaista olen kytännyt meidän keittiöön monesta paikasta. Joskus olen pongannut tälläisen huutonetistä tai jostakin muualta, mutta kunto/hinta ei ole miellyttänyt. Nyt löysin tori.fi:stä tämän ja sen voi heti ottaa käyttöön, koska valkoisena sen juuri haluan. Hintakin oli ihan kohtuullinen. Laitan pitsit hyllyjen reunaan ja koska meillä on liian vähän kaappitilaa tulee tämä enemmän kuin tarpeeseen. Olen ihan innoissani! MUTTA vielähän se ei ole hyppysissäni sillä se on KERAVALLA! Vaari jo lupautui, että se sieltä haetaan, mutta päivä on vielä sopimatta. Jos näätte kahden maalaisen menevän moottoritietä peräkärry töyssyen niin tiedätte, ketkä on liikenteessä;)

8 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Tuollaisen vanhan astiakaapin tahtoisin itsekin. Mökille se menisi ja sopiva paikka sille siellä löytyisi. Sinne on kuitenkin matkaa, joten yritän siltä suunnalta omani löytää. Hyvin bongattu tuo aarre!

Riitta kirjoitti...

Onnittelut uudesta aarteesta :) Samanmoista minäkin haikailen, vaikkei olis niin tarvettakaan !

Eeviregina kirjoitti...

Anopin kellarissa olis meillekin tuollainen,mutta ei sovi mihinkään.
Mukavaa viikonloppua!

Tanni kirjoitti...

Aarre tuo on, katsoin samaa kaappia torista, mutta kun ei ole paikkaa moiselle aarteelle, mutta ihanaa, että sai kodin sinun luotasi<3

Mari kirjoitti...

Meillä on juurikin samanlainen, ihana kaappi :)

Piipe Elch kirjoitti...

Meillä myös! Puoiso kunnosti sen n. parikymmentää vuotta sitten minulle yllätyslahjaksi. Tuollainen kaappi on niin kaunis!

mustakissa kirjoitti...

Aivan ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea aarteesta! Meilläkin on aika lailla samanlainen senkki, mummolan peruja. Aikoinaan isäni maalasi sen toiveestani vaaleanvihreäksi. Senkkiin kuuluu leivinlauta, jonka päällä on muutamat karjalanpiirakat pulikoitu :)