torstai 11. syyskuuta 2014

Palanen kesää

Vielä pieni pala kesää on meidän kesäkukissa. Lämpöiset ilmat saa  kesäkukat vielä kukkimaan hetken. Niitä poimin vielä sisällekkin vaasiin ilostuttamaan ja väriä tuomaan. Olen jo kerännyt ja vielä kerään lisää kukista siemeniä, joita saan ensi keväänä kylvää. Pussitetut ostosiemenet kun ovat niin pienissä pusseissa, että kukkakedolle tulee turhan paljon hintaa jos kaikki pitää ostaa.

Tänään olinkin jo töissä ja käsi untui hyvältä. Taisin päästä tällä kertaa aika vähällä. Olin aamuvuorossa töissä ja töistä päästyäni menin naapuriin lastenvahdiksi kun tytär meni hammaslääkäriin. Lastenhoito olikin oikein mieluista sillä oli päiväunien aika ja mamma kierähti vaan 2,5 vuotiaan viereen nukkumaan. Siinä sitten 2 tuntia puuskutettiin, kunnes tytär tuli ja herätti mamman ja pojan. Olipas raskas urakka;)

Illasta tulikin sitten vanhempi poika ja nuorempi poika perheineen sekä äitini. Grillasimme ja vietimme aikaa yhdessä. Lapset ovat aina niin iloisia kun saavat serkkujen kanssa leikkiä. Nyt on jo talo hiljentynyt ja vaarikin väsyneenä nukahti. Vaarilla on niin raskas työ ulkoilmassa, että uni voittaa illalla hänet paljon aikaisemmin kun mammelin. Jonkin aikaa mamma tässä vielä kukkuu ja sitten kömpii metsämiehen kainaloon, Hyvää yötä:)

2 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Hyvää yötä Kivimäkeenkin!

Marikki kirjoitti...

Mammeli, ystäväin, KIITOS sinulle kauniista viestistäsi minulle jokin aika sitten!♥♥

En ole enää kovin pajoa viettänyt aikaa blogimaailmassa kierrellen tai ainakaan jättänyt viestejä, ei tunnu rahkeet riittävän...Välillä enemmän, välillä taas vähemmän...

Täällä on ollut monta todella kaunista, lämminhenkistä postausta, ihana lukea!♥ Ja anteeksi tosiaan, kun en jätä usein viestiä!!:( Luotan, että ymmärrät!:)♥

Kiitos tästä lämminhenkisestä blogistasi, ystäväin!!♥ Ja oikein IHANAA SYKSYÄ sinne!!♥

♥♥IISSOOO HALI!!!!♥♥