keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Atsiiii

No nyt se sitten iski mammeliinkin. Nimittäin töissä on lapsilla ja muilla hoitajilla  ollut kovaa flunssaa johon on kulunut kova yskä ja monella korvatulehdus. Minulla on yskää, kurkkukipeä, nuha ja korvassa ja poskionteloissa myös särkyä. Tänään olin pois töistä ja jos yö on huono niin huomenna menen lääkäriin. 

Äitini, Isäpuoleni ja nuorin poikamme ovat myös olleet kovassa flunssassa. Äitini joutuikin sairaalahoitoon, kun yskä oli niin hirvittävä ja hengitys pinnallista. Nyt on tilanne jo parempi, mutta riskit ovat aina suuret kun on jo ikää ja riskitekijöitä.

Olen saanut olla terveenä ja töistä ei ole paljon tarvinnut olla pois, mutta nyt on sitten vähällä aikaa ollut käsi kipeä ja nyt tämä tauti. Aina vähän harmittaa jos pitää olla saikulla, mutta elämään kuuluu tämäkin. Vaari toi tänään lohdutukseksi mustikka-pullaa ja suklaata, mutta kun nekään ei nyt oikein maistu miltään. Muistan kun olin lapsi ja sairastin usein silloinkin kurkkuani. Lääkäri Denisof (vähän huonosti Suomea puhuva herrasmies lääkäri) tuli kotiin ja määräsi vaaleanpunaista penisilliiniä;) Vanhempani ostivat minulle kaupasta herkkuani banaania, jota siihen aikaan ei joka päivä lähellekkään saanut. Harmitti NIIN kamalasti kun ei pystynyt edes sitä herkkua nielemään. 

Nyt ei käsitöitä jaksa tehdä, joten nukkunut olen niin paljon, että yöllä ei taida nukkumatti paljon vieraillakkaan. No tämä menee ohi ja sitten voi taas touhuta kaikenlaista. Eipäs tässä oikeasti ole mitään hätää!

6 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Flunssa vain on niin kokonaisvaltainen olotila. Onneksi on ohimenevä haitta, mutta kamala kun voimalla iskee.
Pikaista paranemista.

Susanne kirjoitti...

Ikävä tuo flunssa!
Pikaista paranemista teille kaikille!

Kirsti kirjoitti...

Pikaista paranemista sulle.

Mari Sandberg kirjoitti...

Paranemisia ja ota iisisti!! Olen ollut ihmeen terve nyt vuoden verran, ei flunssan flunssaa, mutta nyt tänään tuntuu aivan kuin kurkku olisi karhea ja pieni flunssan poikanen kolkuttelisi oven takana. Maanantaina alkaa työharjoittelu opintoihini liittyen elkikkä ei missään nimessä saisi sairastua. Huilaillaan nyt molemmat viikonlopun yli ja ollaan kuin uusia ihmisä jälleen manantaiaamuna! Rentoutttavaa vikonloppua sinulle
t. Mari

Nettimartta kirjoitti...

Välillä pitää antaa itsellensä lupa olla suorittamatta. Tervehdy, lepää ja palaa pirteänä takaisin töihin.

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos huolenpidostanne <3