maanantai 29. syyskuuta 2014

Missä muruseni on?

Täällä ikävöidään Nuppua, joka on tuo mustavalkoinen kisumme. Nuppu on n.10-vuotias entinen kuuluisuus, sillä pelastuihan se pentuna pesukoneesta. Nuppu on ollut kadoksissakohta 2 viikkoa ja toivo vähenee päivä päivältä. Nuppu on ollut joskus viikon poissa kotoa, kun loukkaantui pojan koiralle, mutta nyt ei ole kotona tapahtunut mitään erikoista. Välillä luulen, että Niilo-kisumme tietää Nupun kohtalosta jotakin kun niin mammalle naukuu ja puskee. Kuulostelen terasilta iltaisin kuuluisiko Nupun maukuna? Makkarin oven takaa raapiminen, että aukaiseppa mamma ovi........

7 kommenttia:

mimon mami kirjoitti...

Toivottavasti Nuppu löytää kotiin!

Eeviregina kirjoitti...

Toivotaan että Nuppu tulee takaisin retkeltään! Nuo eläimet aiheuttaa niin usein huolia, Siirikin on poissa joskus 1-2 viikkoa ja sitten "muina miehinä" tulee oven taakse naukumaan.

Sari kirjoitti...


Toivottavasti Nuppu palaa kotiin! <3
Meillä kissa on pisimmillään ollut kuukauden pois. Silloin palasi tosi likaisena ja laihtuneena. Epäilimme, että olisi jäänyt jonkun ulkorakennukseen/kellariin vahingossa lukkojen taakse, kun oli niin likainen.
Tänä syksynäkin poika oli vahingossa lukinnut kissan riiheen, mutta onneksi huomattiin jo illalla, kun alettiin kissaa kaipailla.

mummeli kirjoitti...

Vielä voi Nuppu palata. Toivonm todella että saisit kuulla sen äänen tai raapaisun oveen.

Riitta kirjoitti...

Toivon kovasti että Nuppu olisi vain syysretkellä ja palaisi pian kotiin ♥

mustakissa kirjoitti...

Meillä oli tässä samanlainen hätä, kun Nekkumme 9v oli kateissa 5 viikkoa. Se on yleensä ollut poissa korkeintaan 4 päivää. Olimme jo ihan varmoja, että se on joutunut johonkin onnettomuuteen, mutta sitten se ilmestyi naapurin pihalle. Naapuri soitti, että sen näköinen kissa on niiden pihassa, mutta ei tule luokse. Kun menin sinne, Nekkuhan se kipitti sieltä muina kissoina jalkoihin kiehnäämään. Pantansa oli kadottanut ja ääni oli käheä, mutta muuten oli ulkoisesti ihan ok. Viikkoon ei suostunut ulos menemään, mutta nyt on jo käytös muutaman viikon jälkeen ihan entisellään. Pidetään täällä peukut ja tassut pystyssä, että teidänkin kisuliini löytää tiensä takaisin kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Nuppu palaa turvallisesti kotiin! Tuttavaperheen iäkäs kissa oli kateissa peräti puolisen vuotta. Ja tuli takaisin ihan muina "naisina"...