maanantai 8. syyskuuta 2014

Opiskelijalla kylässä

 Veimme Neidin, polkupyörän ja muita romppeita Seinäjoelle. Kävimme katsomassa ensimmäistä kertaa Neidin opiskelijayksiötä. Asunto on oikein valoisa ja siisti. Neliöitä on 26 ja siihen sisältyy huone alko-ovilla, eteinen, wc ja keittokomero. Mukavampi olla mammankin nyt kotona, kun tietää missä kuopus päänsä kallistaa:) Tuli hyvä mieli, kun seinällä luki God bless you:)
 Talo sai minut myös herkistymään, kun tuli oma synnyinkoti mieleen siitä. Vaatehuoneenovessa oli nimittäin tuttu avain minun lapsuuteni kaapeista.
 Myös wc:een kahva ja lukko oli tutut lapsuuskodistani.
 Kellarikerroksessakin kävimme ja sielläkin vaikutti ihan siltä, kun olisin 60-luvulla. Pesutupa, jossa oli.....
petonialtaat. Lapsena kylvimme usein siskoni kanssa tuollaisissa, kun äiti oli pesutuvalla. Voi kuinka hauskaa meillä oli ja voin vieläkin tuntea nenässäni sen pesutuvan tuoksun.

Tulimme Seinäjoelta puolenyön aikaan kotiin ja aamuyöstä heräsin olkapääkipuun!!!! Aamulla yritin olla töissä, mutta eihän siitä mitään tullut. Työterveyslääkäri totesi, että mamaa vaivaa kiertäjäkalvosinoireyhtymä. Nyt sitten 3 päivää saikkua ja tulehduskipulääkkeitä. Jos ei auta niin sitten kortisoonipiikkiä. No toivotaan, että lääke PUREEE!

Ei kommentteja: