tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kärpäsen puremaa odotelessa

 Sisustuskärpäsen puraisua odottelen. Se kun yleensä iskee ennen pääsiäistä kevään korvalla. Huomaatteko kukkokellon ja eläin-aiheisen taulun seinällä? ;)
 Syksyllä ostin uutta verhokangasta ruokailuerkkeriin ja keittiöön. Niiden ompelu jäi puolitiehen kun saamattomuus iski. Pitäisin ne ommella valmiiksi, että kärpänen kun puraisee saisi ne ripustaa ikkunaan. Verhokangas on beige-valkoista ruutukangasta, johon ajattelin ommella pitsit.

Takkatulen loisteessa lämmittelen työpäivän jälkeen itseäni, kun räntäsateessa lasten kanssa olen viettänyt vilkkaita hetkiä ;)
Vielä punavalkoinen vallitsee, mutta kevät tuo uudet värit. Aurinkoakin kaipaan, mutta samalla se tuo esiin KAIKKI pölyt ja likaiset ikkunat.....JA TEKEMÄTTÖMÄT työt! No ajatukset ovat tälläiset 8h työpäivän ja 2h iltapalaverin jälkeen.....

HEI NIMIKILPAILUN VOITTAJAT, ilmoittakaa osoitteenne niin tiedän postittaa voittonne! Jos voittajanimen ehdoittajaa ei löydy ensi lauantaihin mennessä, niin arvon villalangat kaikkien osallistujien kesken!

Ei kommentteja: