lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pirpana kotona

 Eilen illalla haimme Lyylin kotiin. Automatkalla pikkuinen itki alkumatkan, mutta loppumatkasta jo nukkua tuhisi mamman sylissä.

Kotiin kun tultiin naapurista heti juoksi vilivilperi pentua katsomaa. Lyyli on tottunut syntymäkodissaan lapsiin ja kissoihin, joten heti pikkuinen ihastui poikaan.
 Lyyli nukkui omassa pedissään hyvin yön ja vasta aamulla alkoi itkemään ja herättelemään mammaa. Päivällä Lyyli itki ja Neiti otti pirpanan syliinsä. Ei aikaakaan kun Pikkuinen nukkui onnellista unta.
Kuvista ei varmaan pääse käsitykseen kuinka pienenkokoinen Lyyli on. se painaa vain n. 1100g. Palloja se rakastaa ja muutenkin leikkii leluilaan kovasti. Mammelin ihmeeksi tarpeensa on tehnyt paperin päälle!!! Noin pieni ja noin viisas!!!!! Mamma Tarvitsisi nyt mammalomaa, hoitovapaata ja Vaari isyyslomaa;) Eihän tuosta pirpanasta raaski silmiään irroittaa :)

4 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Voi tuota ihanuutta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle perheenjäsenelle!
On aika suloinen!

Kirsti kirjoitti...

Ihana ♥

satunNainen Paula kirjoitti...

Oi, miten suloinen! Onnea perheenlisäyksestä!
En ole koskaan tajunnut, että koiranpennullekin voisi antaa tuti lutkutettavaksi! Pistän vinkin korva taa, kunhan vanhuksista aika jättää ja taloon tulee uusi koirakas...