torstai 4. kesäkuuta 2015

Menneen kesän kukkia

  Odotellessa tämän kesän kukkimisia tein viime kesän kukista kollaaseja.Tässä kuvassa yksivuotisia perennoja pihastamme.
Monivuotisia ja
kukkia viime kesän reissuilta. Olemme tehneet yhden puutarhareissun ja ostaneet muutaman amppelin. Vielä hautakukat ja kukat terassinlaatikoihin on hankkimatta ja istuttamatta.

Eilen olin silmäluomien korjausleikkauksessa ja toimenpide sujui hyvin. Toimenpiteen suoritti plastiikkakirurgi Heikki Kupi. Nyt näytän aika karmelta ja luulen, että värit vaan naamassa lisääntyy. Taidan näyttää entisen mäkihyppääjän entiseltä vaimolta;) Kylmägeelipakkauksella haudon välillä luomia ja lepäilen. Mitään puuhaa ei saa nyt pariin päivään tehdä. Viikon päästä otetaan tikit pois. Toiminnallisen vaivan vuoksi tulen saamaan jonkinlaisen Kela-korvauksen, mutta luulen sen olevan tosi pieni. No nyt vaan sitten odotellaan paranemista ja lopputulosta.

2 kommenttia:

Villa Kardemumma kirjoitti...

Kauniit kukkaistutukset. Tarkoituksenani olisi käydä huomenna ostamassa parit isot amppelit ja lisää perennoja. Oulussa vaan on ollut niin kamalan sateinen ja kylmä kevät, ettei oikein vieläkään tiedä, paleltuvatko kukkaset...

mimon mami kirjoitti...

Kyllä kesä on ihanaa väriloistoa kukkasissa. Paranemista! Voi olla, ettei värit laskeudu poskille, kun kylmähoito ehkäisee vuotoa ja turvotuksia. Älä pöllyyttele mitään, ettei haavaan mene pöpöjä. Kelakorvausta anoin myös, koska lääkäri määritteli sairauden hoidoksi. Päätös ei ole vielä tullut. Lääkäri arveli sen olevan vain 50euron luokkaa.
Tikkien poiston jälkeen olen rasvaillut arpia, jotka ovat vaaleita eivätkä näy luomista, jos ei niitä oikein esittele. Olen lopputulokseen tosi tyytyväinen.