maanantai 17. elokuuta 2015

Aurinko

 Ihanaa kun aurinko nyt meitä hellii. Ei kannata surra sitä, että loma meni huonompien säiden vallitessa vaan iloita siitä että NYT on kaunista ja lämmintä:)

Äitini osti torpan seinustalla olevat krassintaimet puutarhalta kevätkesällä ja nyt ne kukkivat kauniisti.
Eilen tein ensimmäistä kertaa elämässäni kirsikkahilloa hillosokerilla. Tänään syötiin sitä jo pullan päällä:) Ajattelin vielä kirsikoista tehdä mehuakin. Pari maijallista keitin tänään myös mehua tyttären perheelle punaherukoista. Huomenna keitän sitten pojan perheelle. Pakastan mustiaviinimarjoja myös kokonaisina sillä tykkään niistä jugurtin ja viilin kanssa sekä marjajäädykkeeseenkin muiden marjojen kanssa mustaviinimarjat antavat kivan mauan.

Töissäkin on kiva ulkoilla lasten kanssa kun on lämmintä ja sateetonta. Perjantaina olemmekin Vaarin kanssa lähdössä Saloon. Menemme samalla reissulla myös Fiskarssin Ruukkiin tutustumaan. Onko sinulla tietoa mitä muuta mukavaa olisi Salon suunnalla?

1 kommentti:

Eeviregina kirjoitti...

Nautitaan tästä lämpimästä säästä, lempeistä kesäilloista ja marjasadosta niin kauan kuin tätä herkkua kestää! Mullakin alkaa vähän enemmän olla vapaata ja aika kuluu puutarhatouhuissa. Hyvää matkaa Salon seudulle! Siellä en ole käynyt, mutta jos Turun lähelle ajatte, käykää ihmeessä Adalmiinan Helmessä!