keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ajelulla Seinäjoella

 Aikamoinen keli oli ajella kun Neitosen kanssa kävimme tänään Seinäjoella. Noh, Neitihän se ajoi autoa ja minä otin päikkärit sinne mennessä, joten ei se keli minua paljon haitannut;)

Veimme Neidin asunnolle tavaroita, kun hänella koulu jatkuu 25.1. Viime keväänähän tytön koulun loman alettua hän muutti kotiin ja meni kesäksi pankkiin tekemään työharjoittelua ja kesätöihin. Työssä tulee nyt taukoa kun opiskelu koululla taas alkaa. Sijaisuuksia ja kesätöitä on jo ensi kesäksi luvattu pankista:)

Neitosellamme oli huoli, että mistähän nyt asunnon saa Seinäjoelta kesken kouluvuoden ja murehti sitä. Vuokrakin kun pitäisi olla edullinen ja yleensä vaaditaan vähintään vuoden vuokrasopimusta.

Taivaan Isä järjestikin asian paremmin kuin olisimme itse osanneet! Tyttömme "Jenskapoon"koulukaveri meni kevätlukukaudeksi opiskelemaan Saksaan ja hän kysyi, että josko Neitimme menisi hänen omistuskaksioonsa vuokralle kevääksi?! Hänellä on kauniisti kalustettu kaksio ja vuokraa hän ei voi ottaa paljoa, koska muuten hänen opiskeluetuudet menevät. IHANAA, sinne ei tarvitse viedä kun henkilökohtaiset vaatteet ym. tavarat ja kun kesäksi on tulossa taas kotiin niin ei tarvitse tehdä isoa muuttoa. Niin asia järjestyi parhaalla mahdollisella tavalla, kiitos siitä ylhäälle :)
Mammeli kaipaisi nyt piristystä ja parturiaika pitäisi tilata. Tässä mallia mietin ja väriä....jotakin uutta tekis mieleni. Katsotaan nyt saanko mitään aikaiseksi?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eteenpäin pitenevä hiusmalli kuten kuvissa on kyllä jo muodista pois, mutta jos siitä tykkäät niin mikä ettei. Minusta ekassa kuvassa on paras leikkaus. Älä kuitenkaan räikeän violettia, tekee kovan vaikutelman ja kovahan et käsittääkseni ole, vaan pehmeäsylinen mammeli!

Hyvää talvenjatkoa!

Unelma kirjoitti...

Asioilla on aina taipumus järjestyä. :-)