lauantai 30. tammikuuta 2016

Enkelitossut käytössä

Olen tehnyt ystäville ja myyntiin näitä enkelitossuja omista lampaanvillalangasta. Olen markkinoinut näiden auttavan ruumiilliseen ja myös henkiseen pahoinvointiin ;) No nyt olen viimeaikoina tarvinnut itse näitä lämmittämään minua sisältä ja päältä. Erilaista kremppaa on nyt ollut itsellä ja lääkärissä käyntejä, mitään hälyyttävää ei ole, mutta olen huono sairastamaan ja pelkään kaikkia toimenpiteitä.

Nämä ruumiin krempat vielä menee, mutta kovasti on murhetta toisten ihmisten puolesta. Surullisinta on se, että useissa perheissä lapset joutuvat kärsimään aikuisten valinnoista. Ei myöskään ole helppoa, kun näkee rakkaansa kärsivän. Nuorempana joskus mietin, että miksi ihminen elää vain niin lyhyen aikaa? Nyt olen todennut, että ei ihminen jaksaisikaan kauempaa sillä maailma muuttuu niin, että ei henkisesti kestäisi pidempään katsella kuinka moraali ja arvot muuttuvat.


Päästit meidät sydämesi olohuoneeseen
se näytti kauniilta ja kodikkaalta.
Emme tienneet, että sydämessasi
on monta salaista huonetta
joiden ovet jäivät meille avaamatta.

Kuitenkin maahan poljit
rakkaamme sydämen joka sopukan.
Yritämme auttaa jos voimme
kokoamaan sirpaleita.


Aika parantaa, mutta miten voi
koskaan luottaa enää?
Kun kaikista rakkain
voi satuttaa eniten?

Pahaa emme sinulle halua
toivomme, että löydät itsesi ja onnesi.
Pyydämme vain älä satuta rakastamme enää.


4 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Suloiset tossut, tuollaisia olisin juuri tarvinnut.

Korkeimman suojelusta ja voimia sinulle.

Talvikki kirjoitti...

Voi, mutta onpa ihanaa kun on vielä välittäviä ihmisiä. Kaikki vahvistaa, mikä ei tapa. Karusti sanottu, mutta usein niin totta. Uskon, että sitäkin sattuu, joka satuttaa. Satutettu nuolee aikansa haavojaan, mutta satuttajalla ei välttämättä ole haavoja. Piinaava kipu on joskus pirullisinta. Voimia ja usko vain, että asiat järjestyvät ja vieläpä parhain päin.

Marikki kirjoitti...

Oiih, nin koskettava runo....:( ♥

ISO HALI!!♥♥

Helmi Nainen kirjoitti...

Onpa ihastuttavat tossut <3