perjantai 8. tammikuuta 2016

Lyyli

Lyyli on kohta 1-v ja on niin rakas! Ihmisille iloinen ja tykkää kaikista, mutta koirat ja kissat yrittää pitää ojennuksessa. Alma antaa sen pomoilla muuten, mutta ruoka ja luut Alma pitää itsellään ja osoittaa silloin Lyylille sen oman paikan. Lyyli komentelee ja painii kaikkien muiden eläinten kanssa, mutta kukon se kiertää kaukaa, kun kukko pari kertaa antoi sille kannuksista. Lapsia se rakastaa, mutta riehaantuu helposti niiden kanssa.

Lyyli on ihana, kun se ei karkaa ulkona ja tulee heti luokse kun sitä huutaa. Lyyli syö kaikki ruokansa ja syö mitä vaan. Yöt Lyyli nukkuu Alman kainalossa Alman pedillä. Yksi asia Lyylin on ollut vaikea oppia. Se ei pyydä itse ollenkaan ulos tarpeilleen vaan jos sitä ei ajoissa huolehdi ulos niin se tekee tarpeensa lehden päälle. Jos otan lehden pois se pissaa lattialle. Ajattelin että ostan sellaista haju karkoitetta  sen !pissapaikkaan"jos se vaikka auttaisi.

Lyyli on mamman lellikki ja Lyyli tietää sen. Se yrittää pestä aina mamman naaman ja korvat ennen meidän yhteisiä päivälepohetkiä:) Pikkuinen, pirteä ja niin terrieri ;)

Mukavaa viikonloppua toivoo Lyyli ja mammeli !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä almalla on pitkä pinna kun sietää pomottelua, vaikka itse on jo iäkäs. toivottavasti ei ei tunne itseään syrjäytetyksi tuossa tilanteessa.

Leena kirjoitti...

Oi miten hauska koira! Minulla on kova ikävä meidän koiraa...