keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Loppiainen

 Varmaan arvaatte ja taidatte jo tietää että mammelin lempijoulukukka on Amaryllis. Tämän Amarylliksen kukka katkesi kun varsi kasvoi liian pitkäksi. Laitoin nämä kaunokaiset sitten laakeaan lasimaljaan veteen. Nyt niitä saa ihailla tuossa maljassa.
Tässä yksi rautalankaenkeli, joita tein tänä vuonna myyjäisiin. Sain niitä myytyä ihan mukavasti. Monet tykkäsivät antaa opettajille, hoitotädeille ja lähettää postissa ystäville.

Ensi vuonna ajattelin tehdä näitä minikokoisina joulukortin somisteeksi ystäville ja sukulaisille.

Eilen olin siis töissä ja kiittelin meidän hyvää pomoa joka järjesti meidän suunnittelupäivän. Saimme purkaa joulua osastolta, arvioida tavoitteiden saavuttamista syyslukukaudella, suunnitella tulevaa toimintaa, siivota kaappeja, pitää ruokahuollonkanssa palaveria ym. ym. Nyt saa lapset huomenna tulla hoitoon kun kaikki on valmiina heitä varten. Loppuviikolla sylitellään paljon ja jutellaan lasten joulusta ja lomasta. Ensi viikolla vasta käynnistyy uudet kujeet ja jutut:) Onkin ollut jo hoitolapsia ikävä............Onneksi ei heti ala aikaisella aamulla työt vaan menen välivuoroon 8.00. ja aloitan aamupalan tarjoamisella tämän kevätlukukauden.

Eilen jännitti Suomen nuorten jääkiekko ja oli hienoa katsoa Suomen poikien upeaa peliä. Tänään otetaan rennosti pakkasen paukkuessa nurkissa. Hyvää Loppiaista kaikille :)

3 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hauska rautalankaenkeli!

Sari kirjoitti...

Tuollaiset enkelit ovat minunkin to-do-listalla ensi jouluksi! Niin kauniita!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,tosi kaunis ja herkkä enkeli.Tahtoo tilata sinulta sitten ensijoulun aikaan
jos teet myyntiin samoja enkeleitä.
Pakkaspäivä terkuin Merja