lauantai 30. huhtikuuta 2016

Iloinen Vappu!

 Vaariseni oli mennyt aamulla töihin salaa, kun heräsin niin huomasin sen. Yöllä nimittäin kipuili kätensä kanssa ja sanoin, että ota buranaa ja lepää, mutta eipä uskonut!
Itse menin herättyäni kanalaan ja mitä ihmettä piipitys ja kotkotus kuului ulos asti. Ihmeekseni ja riemukseni huomasin, että 2 pientä tipua oli emonsa kanssa keskellä kanalaa...Miten, milloin, nytkö jo? Vieno kun oli tehnyt salapesän ja hautonut salaa niin uskoin tipujen syntyvän vasta viikon päästä. Kyllä luonto on ihmeellinen, kun kaiken kana itse oli hoitanut. Epävarmaa oli vielä Armas-kukonkin miehisyys kun on jo aika vanha, mutta mitä turhia sehän on vielä terästä!!!

 Vaari kun tuli töistä niin menin häntä vastaan ja sanoin, että minulla on hänelle 37- vuotis lahja. Menimme kanalaan ja vaarikin näki kuinka 2 suloista pikkutipua äitinsä helmoissa pyörivät. Tänään tulee siis 37-vuotta, kun Vällyseni (nuorena vaarin lempinimi oli Välly) kanssa ensi kerran tapasimme Rönnin lavalla ja sen kunniaksi nyt saimme 2 tipua;) Tipuja en saanut vielä kuvattua, mutta äiti Vieno siellä piilopesässään kurkistelee ja pikkuiset siipien alla lämmittelee.


Nappasin kuvan myös Almasta ja Lyylistä.....He nukkuvat yleensä yhdessä tässä asnnossa. Lyyli nosti vaan päätään kun tulin kuvaamaan. Alman lähellä on niin lämmintä ja pehmeää :)

Haluan toivottaa kaikille Iloista Vappua!!!!

2 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Onnea uusille pikku tipuille. :-)

Eeviregina kirjoitti...

Teillä tuo eläinperhe vaan kasvaa! Tiput ovat ihania.
Onnea myäs yhteiselle taipaleelle vaarin kanssa! Ja iloista vappua!