maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tekis mieli Tallinnaan

Näin keväisin iskee Tallinna-kuume mammeliin. Tekis niin mieli mennä siellä leivoskahveille, syömään, vanhaan kaupunkiin kävelemään, Karnaluksiin nappikaupoille, Kaupmajaan koruja ja käsilaukkua taas ostamaan ja koko Tallinnan kevättä haistelemaan :) Vielä en tiedä saanko lomaa Helatorstain jälkeiseksi perjantaiksi? Jos saan niin lähtisköhän tuo ukkokulta kanssain pikkureissulle? No katsellaan nyt ja kuulostellaan ;)


2 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Minä tulon sunnuntai iltana neljän päivän reissulta. Kävin käsityömessuilla ja karnaluksissakin, mutta kun oli lauantai oli siellä joku muukin ja jätin ostokset suosiolla, kun sen jonon näin.
Ulemistessa oltiin useampi tunti ja Stockmannin laukku osastolla, jossa oli paljon -30% alennuksia.
Joka päivä vanhassa kaupungissa kierreltiin, muun kävelyn lisäksi, niin, että n 15km käveltiin joka päivä. Herkuteltiin kahviloissa ja ravintoloissa, ilmankin suosi.
Mukavaa viikkoa ja toivottavasti matka toteutuisi !
-päivi-

Eeviregina kirjoitti...

Tallinna kiehtoo aina ja sellaiset lyhyet lomaset on juuri sopivia sinne. Ollaan suunniteltu elokuuksi reissua sinne meidän lomalaisten kanssa, suurin osa ei ole koskaan käyneet siellä. Eikä osa lapsista olleet koskaan laivalla, joten siitäkin tulee elämyksiä.