torstai 5. toukokuuta 2016

Kevät puuhat menossa

 Mikä tuokaa iloiselle mielelle ihmislapsen? No minut ainakin aurinko ja orvokit:)
 Vaari on taas ahkeroinut....Kanalan ulkoaitaukseen toinen pienempi silmäinen verkko vahvikkeeksi, että ei pikkutiput pääse raoista kanahaukan saaliiksi.
 Mammelin ystävät odottaa.....
 Heinää ja rapsutuksia.
 Perunat on nostettu itämään vappuna.
 Vaari näkyy kun tarkoin silmin katsot.....Laittaa parhaillaan traktoria kuntoon. Muutaman puunkin kaatoi pihapiiristä ja hakkasi haloiksi.
 Äitini on pyytänyt "sitä hyvää hiekkaa"hautojen kunnostukseen ja nyt vaari osasi tilata ihan priimaa;) Tästä rakkaiden haudoille laitetaan uudet hiekat ja hiekkalaatikkoon lapsille. Vanhat hiekkalaatikon hiekat menee kanalan ulkoaitaukseen kanojen iloksi.
 No mammeli ei voi paljon töitään luetella sillä laiskuutta on ilmassa.....Laitoin sentään kevät lannoitteet uuden ja vanhan puolen kasveille, pensaille ja puille.
Jahas Iida on taas tullut torppaan:) Nimittäin edesmennyt mummuni asui tässä torpassa ja ainakin näyttää että mökissä olisi elämää sanomme toisillemme, että kas Iidahan se siellä :) Siivosimme torppaa eilen jo osittain ja äitini toi pelargoniat taas ikkunalle:) Ihanaa puuhastelua näin keväisin!

Ei kommentteja: