lauantai 20. elokuuta 2016

Kukkuu

 Pienen tauon jälkeen palailen taas tänne kuulumisia kertomaan. Mitään kovin ihmeellistä ei ole tapahtunut, mutta lomailu, markkinat ja työn aloitus on vienyt voimia. Kerron myöhemmin lomareissusta ja markkinoista mutta tänään kerron ilouutisen ja julkaisen pari huonoa kuvaa kanaemosta ja tipusista.

 Ilouutinen koskee Neitostamme; Hänet valittiin vakuutusmyyjäksi pankkiin missä hän on ollut 2 kesää töissä. Se on äitiyslomansijaisuus toistaiseksi, mutta se on hieno juttu sillä hakijoita oli useita, joista kaikki melkein kokeneempia. Hänet pankki kouluttaa tehtävään. Äidiltä tuli melkein kyyneleet silmiin kun tyttö tuli töistä kaunis kukkakimppukädessään ja ilouutinen huulillaan :) Haasteena on nyt vain se, että neidillä on lopputyö vielä alkuvaiheessa ja se pitäisi saada tehtyä niin tradenomin paperit olisivat kädessä.
 Voi noita mokomia tipusia, kun liikkuvat niin vikkelään, että mammeli ei pysy perässä. Kaikki 19 on pirteitä ja terveitä. Ikää niillä on n.6viikkoa ja näyttää siltä, että kukonpoikia niistä on n. puolet.
Yritän ottaa parempia kuvia ja laitan niitä sitten tänne että saatte sitten ihastella:)

4 kommenttia:

Nettimartta kirjoitti...

Blogillinen ilosia uutisia!

Unelma kirjoitti...

Kivoja tipuja.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Onnea tytön puolesta ja tipusten myös.
Hyvää sunnuntai päivää.

Anne M kirjoitti...

Onnea tytölle! Äidit ne itkee mennen-tullen, ei se haittaa.