tiistai 23. elokuuta 2016

Kesälomalla Kemiönsaarella

Heinäkuussa vietimme viikon Kemiönsaarella. Olimme varanneet mökin viikoksi netistä, valintamme jännitti, mutta paikan päällä olimme tosi tyytyväisiä paikkaan ja mökkiin. Saareen pääsi pikkutietä autolla ja saari oli vain meidän käytössä.

 Mökistä meni kivat portaat
 ulkosaunalle.

 

 Mökissä oli tupakeittiö ja kaksi makuuhuonetta ja kaikki normaalit mukavuudet.

 Kävimme kaupoilla ja torilla lähellä olevassa taajamassa nimeltä Taalintehdas. Sieltä sai ostaa mm. tuoreita kanttarellejä, uusia perunoita, tomaattia ja kukkakaalia, joista tein mökillä meille ruokaa.Torilla oli myös kirppismyyjiä, joilta ostin pari vanhaa kaunista kirjottua pöytäliinaa.

 Oma laituri merenrannalla ja vene, jolla kävimme vaarin kanssa mato-ongella.

 Raput mökkiinpäin.


 ja mökistä saunalle ja rantaan. Saunoimme lähes joka päivä ja nuori perhe ui meressä mielellään. Mekin uskaltauduimme vaarin kanssa kastamaan talviturkkimme ja uimaan.

 Niin kolmeksi päiväksi seuraksemme mökille tuli asuntoautolla pojan perhe. Heidän kanssaan kävimme ihanalla Högsåra nimisella saarella. Siellä kävelimme ja tuntui kuin olisimme Eemelin tai Peppi Pitkätossun maisemissa. Saarella oli idyllinen Farmorcafe niminen kahvila-ravintola.


 Lossissa jännitti vähän Prinsessaa ja Tähtisilmää. Jännittiköhän vaariakin pikkuisen? ;)


 Miehiä kolmessa polvessa odottaa herkullisia lihapullia ja perunamuusia nälkäisinä :) Kahvilan pihapiirissä oli markkina tms. tapahtuma ja ilma oli aurinkoinen. Elävää musiikkia ja muutakin ohjelmaa oli ulkona. Pongasimme yhden tunnetun toimittajan siellä ja paljon oli myös ulkomaalaisia.
 Kahvion pihapiirissä oli paljon kauniita kukkaistutuksia.Suosittelen, että menkää ihmeessä käymään tällä ihanalla saarella kauniina kesäpäivänä! Minulle elämys oli mieleenpainuva ja joskus toivon pääseväni sinne uudelleen.


Loma oli onnistunut ja rentouttava. Missään ei ollut jonoja ja ruuhkia. Erityisesti vaari nautti luonnon rauhasta. Minua vaari hemmotteli tekemällä aamupalat joka aamu ja herättämällä tuoreen kahvin tuoksuun. Tälläisesta lomareissusta me tykkäämme, sopivassa suhteessa höpsettelyä lastenlasten kanssa ja sitten kaksin toistemme seurasta nauttien :)


4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa teidän loman olleen. Aivan ihana on mökki, mieki tykkäisin tämmösestä lomasta ♥

Sarin kotona kirjoitti...

Ihana mökki ja upea paikka!
Hienoja kuvia!
Hyvää illan jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ollut mukavan kuuloinen loma. Mökki näyttää ihanalta. Voisitko vinkata tarkemmin mistä mökin varasit ?

Tarja

MaMMeli kirjoitti...

Hei Tarja.
Bongasin mökin Tori.fistä ja vuokraajan nimi on Johanna Eggert. Mökki oli siisti ja olimme oikein tyytyväisiä hinta/laatu suhteeseen:)