maanantai 2. tammikuuta 2017

Metsurin vaimo

Hih nyt oli tuolla naamakirjassa, että metsurin vaimot on muodissa;) No minähän olen sitten hyvin muodikas;) Vaari kun nauttii niin madottomasti työstään, puuta ja risukkoa kaaaaatuuu! Nuorena vaari oli myös metsuri ja huonoilla varusteilla elätti itsensä ja nuorikkonsa. Noin 35 vuotta välillä toimi metsäteknikkona puunostotehtävissä. Palasi yrittäjänä metsurinhommiin sai kolesterolit ja sokerit laskemaan. Varusteet ovat nyt ihan eriluokkaa kuin nuorena.....tehokkaat sahat ja hyvät turvavarusteet. Tietenkin on omat vaaransa tuossa työssä, mutta eipähän ole hermopaineita ja on itse itsensä herra....Tekee niin paljon työtä kun jaksaa ja haluaa.
No mammeli ei ole muodikas...korkeitaan muorikas tai muodokas;) Käväsimpä silti ale-ostoksilla. Ostin talvitakin -30%, neuleen -70% ja juhlamekon -70%.

Olen muutaman kerran tehnyt hyvän löydön juhlakäyttöön. Niin nytkin! Meikäläisen kun ei ole helppo löytää isollakaan rahalla juhlamekkoa, sillä on tuota peppua ja masua kertynyt liiaksi. Eikös vastaani tullut kauniinpunainen ja mallinen mekko. Se käy mustan kanssa talven juhliin ja valkoisen kanssa kesäjuhliin. Juhlia ei ole tiedossa vielä, mutta mekko odottaa kyllä! Nyt ei tarvitse juhlien tullessa hikihatussa, hermot pinnassa haeskella mekkoa :)

2 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Täällä toinen muodikas metsurin vaimo...ukkokulta nyt Siilijnjärvellä töissä...meillä on nyt" etäsuhde"...sekin muodikasta.

Unknown kirjoitti...

Olen metsuri ja olis hyvä joululahjavinkki metsurillesi.
Varmasti tykkää.
keksinnöt.fi
Tmi metsuri arvopekka