maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kuulumisia

 Pitkään aikaan en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa kuulumisia täältä Kivimäestä. Nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja ajattelin jotakin kertoa tästä keväästä. Kaikki on siis hyvin ja mitään kummallista ei ole tapahtunut. Olen väsähtänyt...ehkä työstä, kuopuksen muuttamisesta kotoa, lasten lasten Isän kuolemasta, mummutaudista.......tai sitten muuten vaan.

Neiti siis kuopuksemme valmistui tänä keväänä tradenomiksi. Ahkera tyttö jaksoi puurtaa vaikka käy vakituiseen töissä pankissa vakuutusmyyjänä. Kävimme Vaarin kanssa koululla valmistumisjuhlassa, mutta Neiti on kutsunut uuteen kotiinsa sukulaiset ja ystävät juhlimaan Juhannuksen jälkeen valmistumistaan.
 Tämä kuva on äitienpäivä aamulta kun vaariseni oli käynyt metsästämme aamulla poimimassa sinivuokkokimpun ja piirtänyt ITSE ensimmäistä kertaa kortin minulle! Ihan hämmästyin tästä herkkyydestä.
Pihapiiriin on jo joitakin kukkia istutettu ja kasvimaahan siemenet kylvetty. Tämän vuotisten Kivimäen Markkinoiden ajankohta päätetty. Ne on 29.7 klo:10-15 jos luoja suo.
Eilen olin ihan sekaisin kun luulin Hilman (oikealla) viimeisten päivien koittaneen. Hilma on jo vanha ja huomasin sen oikean korvan roikkuvan, turvonneen ja kuumottavan. Tänä aamuna soitin eläinlääkärille joka kertoi kyseessä olevan ns. verikorvan, joka pitäisi mennä itsestään ohi. Ainoastaan korva tulee jäämään vähän ruttuiseksi loppuiäksi, mutta Hilmalle ei pitäisi siitä muuta harmia olla. Kyllä tämä tieto helpotti!!! Toki tiedän, että pitkää taivalta meillä ei enää yhdessä ole, mutta nautimme jokaisesta päivästä ja ainakin tämä kesä kirmataan;)

Mitäs muuta......No 7. lapsenlapsi pitäisi syntyä elokuussa, jos kaikki menee hyvin. Naapuriin esikoisellemme syntyy silloin 5 poika:) Vanhimman pojan tyttöystävä kävi eilen näytillä ensimmäistä kertaa......jännää oli! Nuoremman pojanpoika Tähtisilmä lopetti eskarin ja syksyllä alkaa sitten koulutie:) Prinsessa on oppinut ajamaan ilman apupyöriä.......Siis elämä täällä on hyvää ja rullaa eteenpäin! Yritän kirjoitella pian lisää ja kiitos, että olette käyneet täällä katsomassa vaikka olen lasiskotellut postausten osalta:)

6 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Kiva kuulla, että kaikki on ok. Eipä sitä aina ehdi tai jaksa päivitellä blogia, kun elämässä tapahtuu paljon muutakin. Kyllä me täällä ollaan ja seurataan, vaikka harvemminkin postaisit.
Mukavaa kesän alkua Kivimäkeen!

mummeli kirjoitti...

Kiitos, pitkästä aikaa oli kuulumisia sieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva kuulla taas kuulumisianne, olen seurannut blogiasi jo pitkän aikaa! Olisi mielenkiintoista käydä teidän kesämarkkinoilla, mutta asutaan täällä niin kaukana (Etelä-Karjalassa), että ei ole oikein mahdollisuuksia... Siunaavin terveisin mummi Joutsenosta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että kaikki hyvin. Mitä kuuluu sille vanhimmalle jääkiekkoilijalle? Onnistuiko porkkanat?

Sirkku Pirkanmaalta

MaMMeli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
MaMMeli kirjoitti...

No niin aloitanpa uudestaan, poistin edellisen komentin kun sekoilin siinä ;) Siis kiitos kaikille ihanille jotka olette täällä käyneet lukemassa ja vielä jaksaneet kommentoidakkin :)

Sirkulle: Jääkiekko poika voi hyvin kasvaa, on murkku ja murkuttelee;) Porkkanoila ei ollut vielä kovin hyvää vaikutusta,mutta historia nousi 2 numerolla ja siihen tyydymme TOISTAISEKSI ;)