lauantai 10. kesäkuuta 2017

Puutarhassa ja pihassa

 Metsätöistä kun Vaari tuli tänään niin heti ruohonleikkurin päälle hyppäs. Vaari on niin tyytyväinen tuohon leikkurin perässä olevaan kerääjään. Kaikki meidän omenapuut ovat nyt komeassa kukassa. Olen katsonut muidenkin pihoihin ja todennut että tänä vuonna omenapuut KUKKII!!!


 Mansikat ovat talvehtineet hyvin ja nyt vaan odotellaan millainen mansikkavuosi tämä vuosi on....Myöhässä ainakin kuulemma


vasta muutama kukka on ilmestynyt.
 Punaisia viinimarjoja näkyisi tulevan hyvin. Mustia meille ei tule tänä kesänä paljon, koska puskat uusittiin viime kesänä.

 Uudet vadelmantaimet joita vaari istutti viime kesänä n.80 lähtivät hyvin alkuun. Ihmettelemme vain kun ne ovat niin matalia edellisiin verrattuna.

 Vadelmat ovat ottava ja muskoka lajiltaan ja niiden pitäisi kasvaa n. 1,50-2 m
 Pikkuhiljaa alkaa kukkapenkeissäkin kukat kukkia, kukin vuorollaan.......Kesää olen kovasti odotellut ja nyt se on siis saapunut. Jotenkin ei vielä osaa iloita vaikka talvella ajattelin, että NAUTIN jokaisesta päivästä kesällä. No ehkä se sitten alkaa kun alkaa loma töistä. Heinäkuun olen lomalla kun päiväkoti on silloin suljettu. Mitään erikoisia lomasuunnitelmia ei vielä ole, mutta muutama pikkupikku reissu olisi kiva tehdä........

Ei kommentteja: