maanantai 19. kesäkuuta 2017

Uusi eläinlapsi

 Kivimäkeen muutti uusi vauva ja sai nimekseen Mandi. Mandi muutti meille Kaustisilta ja on n.3kk vanha. Nyt olemme vaan sitten sen pulman edessä, että kastroidaanko meidän Manu-pukki vai annetaanko se muille maille ja otetaan Mandille sisko. Mandi on suloinen ja siro. Vielä se on melko arka, mutta ostan sille sopivan kaulapannan ja taluttelen pitkin Kivimäkeä niin eiköhän siitä kesyynny. Manu-pukille annoin tänään itse lääkärin määräämänä 2 ruiskua injektiona ihon alle lääkettä. Manua kun on kovasti kutittanut ja luulen sillä olevan ulkoloisia vaikka niitä en silmillä ole löytänyt.
 Viikonloppu sujui ihanan lapsellisissa merkeissä ;) Kaikki omat lastenlapset ja ihana Marikan (esikoisen ystävän) 3 lasta leikkivät yhdessä. Ilma oli kaunis ja lapset herkuttelivat mamman paistamilla lätyillä naapurin punaisen talon keittiössä.
Tähtisilmä ja Prinsessa oli mammalassa yökylässä, kun isä ja äiti oli viettämässä hääpäivää :) Meillä oli niin mukavaa ja lapset ovat niin reippaita. Lapsista on myös niin hauskaa kun saa leikkiä, uida, syöttää eläimiä ja hassutella serkkujen kanssa!

3 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

Söpö on Mandi! Minäkin tahtoisin kävelyttää vuohta!

Unelma kirjoitti...

Onko Mandi ihan vaan lemmikki ja lasten kaveri vai onko tarkoitus lypsää maitoa juuston valmistukseen?

Mandi on kyllä nätti.

Anne M kirjoitti...

Vuohissa on vaan sitä jotain. Omat lapset on kasvaneet vuohenmaidolla ja hoitaneet pikkuisia kilejä. Neljätoista vuotta niitä oli ja isännän kanssa aina vuorotellen oltiin laittamassa niitä pois. Toinen väsyi, niin toinen jaksoi. Kerran sitten oltiin samaan aikaan sitä mieltä, että nyt riittää kiitos, ja silloin ne lähti. Joku kaiherrus kuitenkin jäi.
Ehkä vielä eräänä päivänä...

Kiitos elämänmakuisesta blogista!