keskiviikko 2. elokuuta 2017

Markkinat Kivimäessä

 Meidän markkinät tänä kesänä oli viime lauantaina. Ilma oli kaunis ja ihmisiä mukavasti :)
 Tärkeät ystäväni ovat aina markkinoilla mukana...Vanha Hilma ja Siiri lampaat saavat lapsilta aina herkullisia pajunoksia joita vaari on etukäteen käynyt hakemassa markkina päiväksi.
 Ensimmäisillä markkinoillaan Mandi kili sai juosta vapaana ja lapset sekä aikuiset ihastelivat pomppivaa suloisuutta.
 Suosittu kahvio herkkuineen oli taas vanhassa torpassa. Tänäkin vuonna erilaiset juustokakut olivat kaikkein suosituimpia, mutta myös suolaiset piirakat tekivät hyvin kauppansa.

 Markkinaväen joukossa tepsutteli myös Kivimäen kanalanväki. Armas-kukko piti pesueestaan taas hyvän huolen. Illalla kiitinkin kaikkia eläinlapsiani siitä kun ilostuttavat joka vuosi vieraitamme markkinoilla niin hienosti :)

Vanhaan aittaan laitoin tänä vuonna näyttelyn rakkaista leluista eri vuosikymmeniltä.


Elämäsäni on ollut tärkeä osa leluilla lapsena, äitinä, mammana ja lastenhoitajana,
Vitriinissä aevokkaimmat lelut: Äitini Martta.nukke 1930-luvulta, lankoni apina 1950-luvulta, vaarin junarata ja peltiautot 1960-luvulta ym.

Markkinoilla oli tänä vuonna toistakymmentä myyjää tuotteineen, lankoni soitti huuliharppua sekä haitaria ja vaari myi mansikoita, grillimakkaraa ja minä käsitöitä, lankoja ja koruja. Ilman lapsiamme ja miniäämme emme kuitenkaan pystyisi markkinoita järjestämään, joten iso kiitos kuuluu heille:) Suurin kiitos kuitenkin kuuluu Taivaan Isälle, sillä jos Hän ei anna kaunista ilmaa on makkinat paljon paljon vaisummat. Markkina aamuna kun aurinko alkoi paistamaan oikein huokaisin, että KIITOS, vaikka emme kyllä ole tätä ansainneet että aina saamme kauniin ilman markkinoillemme :)

Ei kommentteja: