keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Helmin ja Hilman syyskuulumisia

HILMA herkuttelee ja lähettää Ninalle terveisiä :)

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5379460309507791714" />

Helmi "suostui" lopulta yksityiskuvaan

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5379460304922999938" />

Niin ne meidän tytöt ovat vaan kasvaneet. Kyllä ne sitten syövätkin heinää, kauraa, perunoita, salaattia, porkkanoita, leipää, puuroa ja kaikkea ruuanjätettä, paitsi lihaa. Ne on ihan pohjattomia...mutta ihania. Ne saavat minut hyvälle tuulelle ja niitä on kiva talutella pitkin pihoja. Hilma on aina ollut enemmän linssilude, kuin Helmi, joten nyt yritin ottaa enemmän kuvia Helmistä. Helmi on vähän ujo, mutta mielestäni siro ja kaunis :)(äidithän näkee aina lapsensa kauniina :) )

Tuo talvi tuossa nyt askarruttaa...yritetään jostakin löytää ensi talveksi tallipaikka. Olen pehmittänyt isäntää, että jospa se ensi kesänä rakentaisi seuraavaksi talveksi pikkupikku navetan :) Meidän piti alunperin syödä Hilma ja Helmi, mutta ei taideta pystyä. Katsotaan nyt miten asia ratkeaa...minä kun jo vähän haaveilen Hilman ja Helmin lapsista <3 Helmillä on punamusta kaulapanta ja Hilmalla pelkkä musta. Helmillä on myös enemmän otsatukkaa, kuin Hilmalla, siitäkin ne tunnistaa :)

Hei, olisiko kellään antaa/myydä Tilda kaavoja lampaasta, onko se nyt päkä nimeltään ? Jos on niin olisin tosi onnellinen!

Niin nuo koodit mua vieläkin kiusaa...apua!

5 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Kovasti ovat tytöt kasvaneet ja heinätupsu näyttää olevan suussa joka kuvassa :)
Mukavia seuralaisia, vaikea varmasti kuvitella syömistä...

Kesäkukka kirjoitti...

Söpöjä ovat<3
Meillekin on suunniteltu lampaiden ottoa, lähinnä tuo mies niitä haluaisi. Mutta ehkä sitten myöhemmin, kun ollaan saatu navettaa remontoitua paremmin. Ja kanoja ja joku kääpiövuohi... :)

malla kirjoitti...

ihania ovat!!

Marge kirjoitti...

Ihanan pehmeän pörröiset Helmi ja Hilma!!:))
Kyllä olisi vaikea kuvitella noita suloisia lampaita paisteina;) Jos meillä olisi lampaita, niin ei tulisi kuuloonkaan paistiasiat, sillä tyttö varmasti nostaisi sellaisen "älämölön", kun olisi niihin kiintynyt kuitenkin niiiin kovasti!;D
Hyvää viikonjatkoa!!:)

mimmuli kirjoitti...

Minä varaan sitten lammasvauvoja;) Juu varmaan lemmikkilampaat ei taida paistua uunissa...ihania söpökkejä.