perjantai 2. lokakuuta 2009

Äiti seisoo niin kuin tammi
Tuo otsikko tuli siitä, kun olimme tänään murkun kanssa talvitakin ja saapikkaiden ostosreissulla Tampereella. Ihmettelette varmaan, että miten se tähän tammeen liittyy, no siten, että äiti seisoo niin kuin tammi kaupoissa, siis tyynenä ja rauhallisena, kun tytär sovittaa, sovittaa, sovittaa ja sovittaa...eikä sopivia löydy. Kävimme Ideaparkissa ja Koskikeskuksessa, mutta kummassakaan ei ollut mitään ostettavaa;) Siis turha reissu! Tultiin kotiin tyhjin käsin. Siinä meni perjantai-ilta ja likka on kiukkuinen:( Vika taitaa olla äidissä;/ No onhan se hyvä, että harkitsee tarkkaan, kun meillä on sellainen systeemi, että saa ostaa melkein minkälaiset vaatteet ym. kun haluaa, mutta niitä on sitten pidettävä ja heti ei uusia osteta. Kyllä se neiti tuosta leppyy ja vaatteetkin löytyy loppujen lopuksi ennen kovia pakkasia.... ainakin toivotaan niin :)

Tämä kuvan tammi on muuten istutettu tähän tontille silloin, kun minä olen ollut n. 4-5 vuotias, siis jokunen vuosi sitten :)

1 kommentti:

Susanne kirjoitti...

Hyvä oli tuo vertauskuva äiti ja tammi. Oikein osuva kun meitä äitejä ajattelee:) Niin elävästi kirjoitit ostosreissustanne että minulle tuli mieleen omat ostosreissut lasten kanssa silloin kun olivat sen ikäisiä että yhdessä käytiin vaateostoksilla:)