maanantai 26. lokakuuta 2009

Lapsuuden leikkipaikka ja ulkoilua Kivimäessä


Esittelen teille tässä lapsuuden leikkipaikkani täällä Kivimäessä. Tämä ns. kivikasa on ollut leikeissäni keittiö. Toinen toistaan ihanimmat kurapuurot on valmistunut tässä ja mm. vesiheinästä ja vedestä olen tehnyt simaa nukeille. Siitä on jo aikaa...
Nyt vaari ja lastenlapset valikoivat pieniä perunoita keitettäväksi lampaille. Innokkaina pojat valitsevat Hilmalle ja Helmille herkullisia pottuja.
Vaari laittoi ulos tulen ja siinä perunat porisevat kypsiksi. Mamma onnellisena vie sitten "tytöille" herkut ja saa Helmin ja Hilman iloiseksi :)

7 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Huokaisen vain hiljaa, että I H A N A A.....

Vekarus kirjoitti...

:-) Arvaa mitä löysin mullan keskeltä kaivaessani vanhan mökin alustaa puhtaaksi. Juuri samanlaiset hellan levyt. Niistä on tarkoitus tehdä lapsille ulkokeittiö :-)

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Oikein ihana postaus..minä tykkään kun muistellaan vanhoja asioita ja kiva katselle kuviasi..Hauskaa alkanutta viikkoa

vanamo kirjoitti...

Voi miten ihana leikkipaikka ja tutun oloinenkin. Itselläni oli lapsuudessa juuri tuollaisia leikkipaikkoja sammaleiset kivet keittiönä, polut heinäsuojan takana, pellonpientareet ja metsiköt. Kuvasi ilahduttivat suuresti. Ihanaa viikkoa:)

Mari kirjoitti...

Voi kun ihana leikkipaikka! Itselläni lapsena oli kivillä kukkakauppa :) Mukavaa viikkoa!

Marge kirjoitti...

Myöhästyneet, mutta sitäkin lämpöisemmät ONNITTELUT Mammelille vanhenemisen johdosta!!!:))

Oikein kiva leikkipaikka:) Tuli mieleen oma lapsuus ja se "iso" kivi mummulassa, missä serkkujen ja siskon kanssa leikittiin...:)

elisabet kirjoitti...

Merkillistä kuinka lapsia kiehtoo aina suuret ja miksei pinetkin kivet ja kivikot leikkipaikkoina. Itsekin lapsena leikimme aina ison kiven päällä. Joskus kivi toimi kotina, joskus taas esiintymislavana, jossa sitten kukin vuorollaan laulettiin tai lausuttiin runoja. Mukavaa päivänjatkoa teille sinne Kivimäkeen. T. Elisabet