tiistai 20. lokakuuta 2009

Vauvakuumetta

Mammelilla on nyt kisuvauvakuume :) Haluaisin oranssin, lyhytkarvaisen ja sinisilmäisen kisuvauvan. Jos jollakin on tietoa, että Pirkanmaalla olisi tälläinen vauva myytävänä/lahjoitettavana ilmoittaisiko minulle? Haluaisin siitä oikein sylikissan, kun meidän Nuppu on sellainen ulkona viihtyvä hiirikissa. Isäntäkin on nyt pehmitetty asialle :)

8 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Moi, vai että vauvakuume :)
ON ne aivan ihanat pikkukisset. Meidän Wippe Musman, nyt jo 4 kk, on varsinainen energiapakkaus. Kiipeilee joka paikassa ja kiusaa meidän vanhampaa mustaa kissaa, Tarzania,5v. Välillä tappelevat, leikkipainia, niin että matot on rullalla ja kukkaruukut kaatuvat :)Välillä he nukkuvat samalla keittiöntuolilla ja välillä Wippe nukkuu Oliverin, irlanninsetterin, kaulan vieressä. Oliver on iso ja hänellä on lämmin turkki. Nukumme siis yleensä kaikki kolme mun sängyssä... ihanaa elämää. Toivottavasti löydät sopivan pikku vauvan!

Marge kirjoitti...

Oi, toivottavasti saat pian tuollaisen kisun!!!:)) Laitathan sitten kuvia?;)

Meidän Kaapo on kyllä just tuollainen sylikissa:)Kehrää heti jos vain hipaisetkin sitä..;D Ei kynsi, vaikka silittäisit kuinka kauan. Jotkut kissathan ovat tarkkoja silityksen määrästä ja heti ilmoittavat, että nyt kiitos riittää...;D Kaapohan oli löytökissa, mutta hyvin sitä on kohdeltu, koska rakastaa ihmisiä...;)) On vain jäänyt kesän aikana heitteille....

Mukavia kisu-unia!!;)))

Siru71 kirjoitti...

Hyvä, että sait miehenkin pehmitettyä :) Ja toivottavasti saat kisuvauvan pian :)

Anonyymi kirjoitti...

lukusilla täällä. itse haaveilen siiamilaisesta kissasta

Wilhelmiina kirjoitti...

Onnea jo uudesta kisusta jos sellaisen nyt sitten saat :)

Blogissani on sinulle jotain , käyhän kurkkaamassa :)

Siru71 kirjoitti...

Miullakin on siulle jotain :)

Olivieno kirjoitti...

Kisuvauvat on niin ihania! Kokemukseni mukaan punaiset kissat (maatiais-) saavat kyllä silmänvärikseen keltaisen/vihreän/oranssin, mutta en ole varma Pyhä Birma rodusta ja Ragdollista. Pentuna niillä kaikilla on siniset silmät. Punainen väri on harvinaisempi tyttökissoilla, sillä se tarvitsee punaisen värigeenin molemmilta vanhemmiltaan, kun poikakissalle riittää vain toiselta... Punainen värigeeni on siis myös kilpikonnavärillä. Meillä Demi on punainen valkolaikulla, se oli tarkoituksena kissoja yhdistäessäni. Todennäköisyydet heittivätkin sitten pyllylleen kun koko pentue oli punainen...

MariaK kirjoitti...

Voi sinua! :)
Tuo on ihan kuin meidän Viiru, joka oli jo tulollaa, mutta meni mökkinaapurille, kun ei mies suostunut. Ymmärrän tunnelmasi oikein hyvin! Onnea etsintään!