keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Kuka on ollut pahanteossa?

Viherkasvi on revitty...
Sanomalehdet levitetty...Kuka mahtaa olla pahantekijä?
EEEN minä ainakaan....

Tässähän minä olen herttaisesti nukkunut koko päivän......Ukko-kullalle sanoin, että muuta en joululahjaksi toivo, kuin Niilon+kaikki mitä se huushollissa rikkoo :)

11 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Voiko tuollaiselle olla edes vihainen? Lpaset pahanteossa onkin sitten ihan toinen juttu. Suloinen tämä Niilo-kissa...

MariaK kirjoitti...

Voi veikulia! <3
Aamun lehdessä oli ilmoitus, että "annetaan kissa hyvään kotiin". sanoin pojille, että haetaanko ja sanotaan iskälle, että meidän piti ottaa se, kun meillä on niin hyvä koti. ;D
Nämä Niilo-tarinat vain pahentaa kissakuumetta! :D

Pami kirjoitti...

Teidän Niilo on vähän vilkkaampi kuin meidän Harri! :-) Harrimme ei ole vielä koskenut kukkiin eikä särkenyt mitään! Mitä nyt purrut muutaman kerran minun neulelangan poikki... No, nyt kun kehun kissaamme, niin eiköhän tuo jotain keksi! :-)

Katja kirjoitti...

Iiihana! Eihän nyt noin suloinen mitään pahaa voi tehdä, eihän? :D

piitis kirjoitti...

Voi kuinka söötti teidän Niilo on:))
Tyttärellä on samanvärinen raidallinen kisu, Simba nimeltään. Ihania kisuja!

Kris kirjoitti...

Moi!
Meidän Wippe ei ole, ihme kyllä, vielä sotkenut paikkoja täällä sisällä... mitä nyt yksi kukka kaatui keskellä yötä ja meinasin saada sydärin ;)

PikkuBertta kirjoitti...

Kyllä se osaa sit olla viattoman näköinen.Mutta pitäähän lapsen saada leikkiä.

Heli kirjoitti...

Voi kuinka suloinen kinuski kissanpentu. Viherkasvit kiinnostaa täälläkin suunnalla suunnattomasti kissoja, kaktukset jättävät jostain syystä rauhaan, mikähän vika niissä on vaikka väritykseltään nekin vihreitä ovat ;-) Eilen oli kolme riiviötä kaupassa käynnin ajan ilman valvovaa silmää tuvassa, niin oli makkarissa " luumuinen " annos lattialla ja yks iso koristekulho rikottuna lattialla :(

Planthunter kirjoitti...

so ein niedliches kleines Ungeheuer....LG Sandra

Bullukat kirjoitti...

Ei noin suloinen voi pahaa tehdä. No, vaikka omien edesmenneiden kissojen pentuajasta onkin kauan, muistan kyllä sen, että aikaansaavia olivat.

Pihlajanmarja kirjoitti...

Kyllä pikkukisut ovat sitten aivan ihania. Itselläni oli todella kaunis ja mahtava viherikkuna, mutta eipä ole enää. Ainokainen viherkasvinikin nuokkuu kellertyneenä amppelissaan. Kuka sitä nyt yhtä kasvia muistaa kastella.