tiistai 15. joulukuuta 2009

Helpottaa

Nyt alkaa vähän helpottamaan, kun sain opiskelijan näyttöarvioinnin tehtyä. Päässä oli paljon asioita, mutta niiden paperille saaminen onkin sitten tuskien takana. Marianne auttoi kyllä mammelia tässä tuskassa:) Eilinen pinnankiristyminen on jo vähän helpottanut. Huomeniltana on vielä pakollinen meno, mutta sitten pitäisi pesurätin alkaa heilumaan....
Töistä päästyäni kävin Vilppulan Pukimossa vähän jouluostoksilla ja torstaina pitäisi ostaa viimeiset lahjat. Kyllä se tästä iloksi muuttuu, kun jouluun päästään. Jouluaattoiltana, kun perhe on syötetty ja pukki on käynyt alkaa mammelin joulu...toivottavasti pukki tuo uuden yöpaidan, että saan kekkuloida pyhät siinä ja nauttia joulun rauhasta :)

2 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Oletko samanlainen herkkusuu kun minä? Suklaati auttaa melkein aina :)
Sulla on sitten kaikki hyvin taas?
Opiskelijoiden arviointi on aina vaikeaa... haluaisi antaa hyvän arvosanan, jos on ollut kiva opiskelija, mutta harvemmin joku on niin täydellinen :)

PikkuBertta kirjoitti...

Kiva kuulla,että harmitus alkaa helpottaa.
Tosiaankin,se paperille laitto opiskelijan arvioinnissa on kaikkein hankalinta,ja sen takia se jääkin viimetippaan.
Jouluvalmisteluja pitäis aloitella,mutt taitaa jokin pöpö päästä läpi,kun nokka ja silmät vuotaa,päätä särkee ja kurkku on kipiä.Töihin vain pitää mennä,ei anna moraali periks pienistä kivuista jäädä pois.Ja tänään vielä jouluateria päivä.Vilskettä piisaa.Tänään syödään sikaa ja huomenna ollaa SIKAA,tietysti sitä SIKAA kehittelee jouluks...jee,jee.

Mukavata päivää sulle:)