keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Ostoksia reissulta:)

Kuopiosta Kodin Terrasta löysin tämän valaisimen. Laatikko mahtui juuri ja juuri autoon ja siinä isännän huumoria taas kysyttiin:) Isäntä laittoi sen tänään paikalleen, mutta sopivia lamppuja meillä ei ollut, joten ne on vielä laittamatta paikoilleen. Olen kauan hakenut valaisinta, joka sopisi kaveriksi salissa olevan toisen valaisimen kanssa ja tämä mielestäni sopii ihan hyvin.
Tämän enkelin ostin meille Pikku -Pietarin pihassa olevasta Pikkusydän puodista. Siellä oli ihania käsitöitä ja ostin sieltä myös tuliaisia lastemme perheisiin. Lasten lapsillekkin löysin jotakin mukavaa, jotka on jo annettu. Tuleva lastenlapsi sai Barbababa-asun:)
Tämän jutun Ukko-kulta halusi ostaa Sateenkaarentaa putiikista kotiimme:)
Nyt se on jo yläkerran aulan seinällä. Luukut kaikki aukeavat ja sisällä on peiliä. Tuo ukko-muru on niin muuttunut vanhemmiten, että tykkää kierrellä kanssani sisustusputiikeissa, sitä ei olisi nuorempana uskonut;)
Näihin itse tykästyin Sateenkaarentaa liikkeessä, pitsikori ja ihana rasia, missä päällä Jeesus ja sisällä ketju, missä risti ja se on nyt tällä hetkellä tuon varjostimen päällä. Kaunis tuo risti ja ketju, mutta hakee vielä paikkaansa.
Ale vaatteita -70 % löysin t- paita Seppälästä, farkut Lindexistä yhteensä 15, 40 e
Mekko 10 e Seppälästä.
Neuletunika 10 e Lindexistä. Tuo tunika on kivanvärinen luonnossa ja sen kanssa sopii vaikka valkoiset caprit:)

Sellaisia ostoksia tuli reissulta ja tänään onkin oltu kalassa, josta kerron varmaankin huomenna. Nyt kierros blogimaailmassa ja sitten nukkumaan, hyvää yötä:)

10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Nätti valaisin. Mä en tykännyt yhtään kun hehkulamput hävisivät. Tosi hankala löytää nykyään sopivia lamppuja.

Helena kirjoitti...

Ihania ostoksia. Minun täytyykin piipahtaa tänään Sateenkaarentaa:ssa tilaamassa lisää tapettia. Ihana tuo peili -juttu jonka sieltä hankitte. Ei ole sijainti todellakaan mikään mairitteleva, ennenhän se oli Hämeentiellä vanhassa puutalossa, mutta taisi käydä tilat ahtaiksi.

Johanna kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Kaikenlaista ihanaa! Minunkin mies tykkää kierrellä kanssani ostoksilla, se on kyllä hieno juttu :)

Susanne kirjoitti...

Ihania ostoksia olette tehneet! Paljon löysittekin kaikkea kaunista! Olen menossa kylään Äänekoskelle elokuussa ja jos jossain raossa ehdin käyn Sateenkaarentaa putiikissa.

tuksu kirjoitti...

Mukaasi onkin osunut kerrassaan kauniit ostokset! Ja kunniamaininta teidän vaarille! Omani kiertää kirppareita mieluusti, vaan sisustuskaupat ovat hiukan vieraampi juttu :)
Upea löytö vaarilla siellä:)
Mukavaa torstaipäivää sinne:)
tuksu

malli45 kirjoitti...

Hienoja ostoksia! On mukavaa, kun Vaarit "kasvaa"; ei meidän vaan...
Hauska tuo ikkunapeili!

Lila kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt:) Minä en miestäni saa kiertelemään kauppoja, silloin jos jotain ostetaan se on tiedettävä mistä haetaan ja muuta ei vilkuilla;)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä kaunis tuo valaisin. Kiva tuo peilikaappi. Pitsikorikin on niin kaunis. Hyvännäköisiä vaatteita olet löytänyt.:)

Täytyy vissiin itse lähteä nyt kaupoille. Ihan vaan näitä tavallisia ostoksia tekemään.

Paula

mallamarja kirjoitti...

Hei! Kaunis kruunu ja kiva peilikaappi - ja hörähdin tuota toteamustasi ukko-kullasta. Kyllä ne vaan 30 vuoden jälkeen osaavat yllättää. Vähän samaan suuntaan on omakin ukkelini muuttunut..
Kivaa kesän jatkoa teille!
t.mallamarja

mallamarja kirjoitti...

Hei! Kaunis kruunu ja kiva peilikaappi - ja hörähdin tuota toteamustasi ukko-kullasta. Kyllä ne vaan 30 vuoden jälkeen osaavat yllättää. Vähän samaan suuntaan on omakin ukkelini muuttunut..
Kivaa kesän jatkoa teille!
t.mallamarja