maanantai 16. elokuuta 2010

Loppukesän kukkia ja ystävyyttä

Kukkia kuivumassa talven iloksi.
Ystäviä on vaikea saada yhteiseen kuvaan, kun joku on aina menossa ja toinen tulossa. Alma ihmettelee usein vieressä, kun Ninni imettää Niiloa. On se kumma, kun Niilo on kohta 1 v ja vieläkin ainakin kerran päivässä käy imemässä. Ninni jo häpeää koko touhua, mutta itsekkin tuntuu tykkäävän Niilon tissuttelusta;)
Kesäkukkapussista keväällä laitoin siemenet maahan ja nyt ne kukkii kauniisti. Tästä on kiva taitta kukkakimppu ja viedä sisälle maljakkoon.
Viimeiset perenat kukkivat meidän pihassa ja sitten alkaakin syksy. Odotankin jo pikkuisen takkailtoja kynttilänvalossa ja ruskan väriloistoa. Niin ja tietysti kaipaan jo SYYSLOMAA, onhan tässä jo kaksi viikkoa töitä paiskittu ;)

9 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Kyllä nuo eläinlapset on sitten suloisia.
Niilo oikein rentoutuu.
Ihana kisu.
Taitaa olla paljon seuraa toisistaan.
Kyllä sitä syksyä kans odottelen.
Kunpa tulisi kaunis , kuulas ja lämmin syksy. Ihanat kukkaset.
Siunausta päiviisi Mammeli!

Kesäkukka kirjoitti...

Hauska kuva kolmikosta!
Ja kauniita kukkasia!

Kyllä sitä seuraavaa lomaa jo odottelee ;)

tuksu kirjoitti...

Kyllä kesänkukat ovat ihania. Haikeana minäkin kuleksin pihalla ja mietin, etä kohta on syksy. Suuri osa kukkijoista on kukkinut... Kylläpä olikin kiva kuva eläinlapsistasi :)
Mukavaa illan jatkoa!
tuksu

Pakkasakka kirjoitti...

Iik kuinka ihania kuvia - on Hilmaa, Helmiä, Almaa ja vaikka mitä, näitä voisin katsella vielä lisää. Minulla olikin muutama postaus jäänyt laiskuuteni takia väliin, joten luin kaikki samaan putkeen :)

PikkuBertta kirjoitti...

Voi että ne on niin ihania.Ei Alma ole vielä mennyt tissuttelemaan:)

Marge kirjoitti...

;D Että nauratti..."Onhan tässä jo kaksi viikkoa töitä paiskittu"...;D
Voi, mulla ei ole syyslomaa, mutta keväällä voin vähän pitää lomaa:) Ehkä kuitenkin voin ottaa pari palkatonta päivää ja pitää pitkän viikonlopun jos nimittäin tässä jotain kivaa perheen kesken keksitään;)

Nuo kaverukset ovat IIIHANIA!!!:)) Voi sitä Niiloa:)

Mammelille kunnon hali ja voimia tärkeään työhön!:)

Johanna kirjoitti...

Ihana ystävä kolmikko tuolla kuvassa :). Ja kauniit kukat!

Nyt heräsi muuten kysymys että mahtaakohan minulla olla syyslomaa.. Tuota en ole hoksannutkaan vielä selvittää. Ehkä kysyn ensimmäisenä kun palaan töihin että milloinkas sitä lomaa pidetään ;)

Riitta kirjoitti...

Alma on niin kotiutunut teille ja saanut paljon ystäviä :) Voin tosiaan kuvitella ettei kolmen eläväisen yhteipotretti ole ihan päivänselvä juttu, mutta hyvin olet onnistunut :)

Susanne kirjoitti...

Ihana kukkakimppu tulee kukkapussisi kukista maljakkoon! Siitä tulikin mieleen että keväällä ajattelin että laitan tänä kesänä aina tuoreet pihakukat maljakkoon. Yksi pelargonin kukka on tällä hetkellä maljakossa joten täytyykin lähteä lisää etsimään kukkia ulkoa kun niitä on vielä hetken aikaa saatavana.
Ihania ystäviä sinulla!
Mukavan raikkaita ilmoja nyt on jo. Toivottavasti syyslomasi koittaa pian:) Minulla on vielä kesälomaa jäljellä eikä ole mitään kiirettä töihin:)