keskiviikko 18. elokuuta 2010

Stressiterapiaa.....

Varoitus kaikille, tämä postaus sisältää rutinaa....Tänään lähdin töiden jälkeen Tampereelle Koskikeskukseen terapiaan;)
Siis harrastin shoppailuterapiaa.....olen ollut viime aikoina niin uupunut, stressaantunut ja tänään ajattelin, että jospa apu löytyisi täältä kaupoista.
Kiertelin ja kaartelin, mutta vatsassa väänsi ja päätä pakotti!!! Hoitajan määräyksestä (minä) kokeilin siis auttaako tämä vaivaani, totesin, että eipä juuri helpota.....mitään en pystynyt itselleni ostamaan, kun en ollut mistään kiinnostunut.
Lopulta menin Lindexiin ja ostin marraskuussa syntyvälle lapsenlapselle pienet sukat, myssyn ja
housut ja pusakan. Sen jälkeen kipinkapin Kivimäkeen ja harrastamaan eläinterapiaa, jospa SE olisi avuksi:)

10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Joskus auttaa shoppailu, joskus eläinterapia. Toivottavasti tuo jälkimmäinen auttoi tänään sulle jos ei eka auttanut!! Vaikkakin suloiset vaatteet ostit vauvelille.

Katja kirjoitti...

Ihana asu vauvalle :)
Toivottavasti olo alkoi jo helpottaa. Minulla tökkii joka syksy arjen aloitus.

Villiviini kirjoitti...

Suloinen asu, josta varmaan vauva ja väuvan äitikin tykkäävät ja taisi se sentään Mammeliakin ihan vähän piristää? Alman rapsuttelu sitten ainakin...Minä piristin äsken itseäni tilaamalla säkillisen sukkalankoja syksyn rientoja varten.

Riitta kirjoitti...

Toivottavasti eläinterapia auttoi,onhan sinulla monta omaa terapeuttia ;) Ihanat ostokset!Minuakin kuumottaa tehdä ja ostella juttuja joulukuussa, erittäin toivotulle,veljeni ensivauvalle,mutta yritän malttaa vielä mieleni.
Jospa huomenna heräisit stressittömänä,I hope so !

tuksu kirjoitti...

Oisi voitu törmätä! Mäkin käväisin Koskikeskuksessa, tosin vain Marimekossa...Kun Vilppu oli palautettu kotiinsa. Tuvan pöydälle etsin ja löysinkin pöytäliina-tuukia. Sellaista vaaleanpuna-vihreää-"satula"-kangasta.
Vaan kun en tiennyt etsiä:/ sinua:) Oisi muuten hauska ajatus, kun joku blogi-ystävä tulisi nykäseen hihasta:) ylläri-pylläri kerrassaan :)
Jaksamista sinne!
tuksu

maija maitoparta kirjoitti...

Mulla useimmiten auttaa shoppailuterapia!:D
Hauska tuo liikennemerkkijuttu,toimii varmasti!!
Jaa onko tuohon pihapihlajaan luottaminen?!!vähäluminen talvi ois nimittäin aika jees...viimetalven kolaamisen jälkeen!:D
MUkavaa loppuviikkoa!:)

LeenaJohanna kirjoitti...

Toivottavasti eläinterapia auttoi.
Sitä on välillä niin kertakaikkiaan väsynyt ja uupunut.
Itselle auttaa lepo. Kunnon yöunet ja rauhallisempi tahti.
Voimia ja siunausta Mammeli.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi ,miten ihanat ostokset! Minäkin olen täällä kotona sairaslomalla (noidannuoli selässä) tehnyt shoppailuterapia netissä. Olen ostanut tulevalle lapsenlapselle (syntyy joulukuun alussa) unipussin Espritin farkut ja sukkia. Ei malttas milään odottaa sinne asti, meille tämä tuleva vauveli on ensimmäinen, ja me tällä ihan hepulissa sen myötä. Vaunut on luvattu ostaa ja ensi viikolla käyvät ne tilaamassa =)
Mukava loppuviikkoa!
-päivi-

Johanna kirjoitti...

Suloiset ostokset pienokaiselle!

Toivottavasti eläinterapia auttoi stressiin ja uupumukseen! Oikein paljon voimia sinne!

Susanne kirjoitti...

Kivan näköisiä kauppoja siellä on mutta eihän se shoppailu aina innosta. Kivat ostokset teit lapsenlapselle. On niin suloisia nuo pienet vaatteet!:)
Toivottavasti olosi on jo parempi! Iso hali ystävälle.