lauantai 25. syyskuuta 2010

Lehdet lentää, lehdet lentää, nyt syksy jo on....

Juu ja syksyynhän KUULUU nämä syyssateet:( Ei siis tänään pystytä perunoita nostamaan, kun yöllä satoi ja maa on nyt niin märkää.
Kivimäki valmistautuu pikkuhiljaa talven tuloon. Uskon kuitenkin, että vielä saamme kauniita ja kuivia syysilmoja, että perunatkin saadaan ylös maasta ennen lumen tuloa.
Lapsenlapset katselevat muumeja ja syövät karkkipäivän karkkeja mammalassa :)
Muumien jälkeen lähdemme lasten kanssa ulos viimeisiä kauroja poimimaan talteen. Koiratkin pääsevät mukaan.
Niilo alkaa olla täydessä terässä. Se menee maton alle piiloon ja sieltä Almaa härnää. Alma nauttii, kun taas saa ystävän kanssa telmiä. Jonkin aikaa riehuttuaan kaksikko pesee toistensa korvat :)

Tyttären perhe on siis täällä, nuoripari tulee illalla ja vanhempipoikamme tulee iltavuorosta suoraan mammalaan. Pizzaa on tarkoitus tehdä ja jälkkäriksi jätskiä kera keksinmurujen. Mukava ilta, kaikki muut lapset "kotona" paitsi lukiolainen, joka viettää aikaansa Mäntässä ystävien kanssa:)

6 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Muutoin olisi kyllä mukava keli, kun on aikast lämmintä vielä, mutta toi jokapäiväinen sade, joka saa aikaan sen, että joka paikka on taas ihan kuravelliä, ei ole mukavaa:/ Ei varsinkaan, kun olisi vielä paljon puuhattavaa pihalla ennenkuin tulee talvi, ja kukas sitä nyt (kaato)sateessa viihtyis.

dibsukka kirjoitti...

Näitä sinun postauksia lukiessa ei voi olla ajattelematta, että olispa minunkin lapsilla tuollainen mummola:)

Tulee aina niin hyvä ja lämmin mieli:)

Toivotaan kaunista syyspäivää teille sinne Kivimäkeen.

tuksu kirjoitti...

Ihana postaus! sateella onkin Mammalassa hauskaa katsella muumeja ja syödä karkkeja, niitähän mammalassa/mummiloissa aina jostain kaapista kuitenkin löytyy :)
Oikein mukavaa viikonloppua sinne1
tuksu

Riitta kirjoitti...

samaa mieltä edellisten kanssa :) Rentoja viikonlopun viettelöitä sinne

Johanna kirjoitti...

Lapsenlapset varmasti viihtyvät mammalassa! :)

Täällä paistaakin tänään aurinko, upea syyspäivä! Kamerakin oli äsken pihalla mukana, ehkäpä blogiinkin joku kuva eksyy seuraavaan postaukseen sitten ;)

Kati kirjoitti...

Hyväntuulista blogiasi oli mukava selailla,tällaisenkin, jolla ei ole omaa potaattimaata..Ehkä joskus :)