sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Pikkuostoksia

Vaari, minä ja nuoriso kävimme tänään shoppailemassa Ikeassa ja Prismassa. Tämän ns. ananaskasvin ruukkuineen ostin Ikeasta.
Sopivat pikkukynttilät löytyivät aikaisemmin ostettuihin kynttilänjalkoihin ja sydämet, jotka on tarkoitettu pyyhkeiden ripustusjutuiksi, mutta minulla ne tulevat johonkin muuhun....
Ulkotulille sinkkiastiat ja koiran taluttimille oma naulakko Prismasta.
Ja kuulkaas, meidän nuori halusi ostaa haisaappaat:) Arvatkaapas saiko se mammelin hymyilemään ja muistelemaan, koska mulla oli aivan samanlaiset haisaappaat -70 luvulla, kun olin nuori. Haisaappaiden lisäksi kuului SIIHEN aikaan leveälahkeiset housut, joiden lahkeet edestä "repsotti" saappaiden päällä ja takaa ne oli haitten sisällä. Takataskussa oli lisäksi oltava värillinen iso varsikampa, kuka vielä muistaa???

9 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Mistä nuo ihanat sydänjutut pyyhkeille löysit?
Tunnelmallista sunnuntai iltaa

johanna kirjoitti...

Muistetetaan hyvinkin noi haisaappaat ja iso varsikampa. Tuon housunlahje hommelin olin jo ihan unohtanut. Mutta totta toisaan, noin juurihan niitä pidettiin. Mulla oli punaiset saappaat ja kelt. pun ja vihreä kampa.!!!!

tuksu kirjoitti...

Mukavia ostoksia, joiden mukana sait vielä ihanan muistonkin omasta nuoruudestasi.
Mä oon sen verran vanhempaa vuosikertaa, etä muistan hait vastenmielisinä siksi, että ne olivat liukkaat...asuimme Koillismaalla, mäen päällä ja kaaduin kerran pahasti, kun juoksin kauppa-autolle hait jalassa...
Leveälahkeiset housut toki oli mullakin, 70-luvun alussa kolmen lapsen äidillä :) ja minihame...silloin ei liikakilot painaneet:)
Mukavaa uutta, alkavaa viikkoa sinne, toivotaan edelleen, että karhu pysyy kaukana teiltä :)
tuksu

Marge kirjoitti...

Heissan Mammeli!

Mukavia ostoksia teit:) Ihanaa, kun sait mukavia muistoja myös omasta nuoruudesta noista saappaista:) Eikö olekin hassua, kuinka mennyt aika tulee uudestaan muotiin;) Muistan tuon kamman;)

Oi, tuo mansikkahyydykekakku näyttää tooosi hyvältä! Ja voi tuota pientä reppanaa, Almaa, niin lutunen on nukkuessaan!

Hui, karhu ollut noooin lähellä!! Kamalaa! Se tosiaan on kunnioitusta herättävä otus! Toivottavasti se jo löysi tiensä takaisin kaukaisempiin metsiin!

Voi, ymmärrän tuota väsymystä! Itsekin olen ollut. Nyt on jo alkanut vähän helpottaa. Hyvä, kun lepäätte silloin, kun oikein väsyttää! Sitten taas jaksaa:) Välillä vaan on vähemmän virtaa ja välillä taas enemmän. Niin moni asia vaikuttaa siihen:)
Mutta nyt taitaa tämä "tyttö" mennä pehkuihin, sillä on tosi aikainen herätys (ehkä vielä ylitöitäkin...) ja niitä aiakisia herätyksiä on tällä viikolla kolme! No, sitten pääsee kotiinkin aikaisemmin ja voi ottaa iltapäivätirsat..;D

Hyvää yötä, ystäväin!:)

Marge kirjoitti...

Ps. Niin, ja tietysti Kauniit ONNITTELUT äidillesi!! Hienoa, että hän on vielä niin pirtsakka!:)

Jossu kirjoitti...

Kivoja pikkuostoksia olet tehnyt. Ananaskasvi on ihanan pirtsakka, sellaisen haluaisin meillekin.

Muistan minäkin Hait vaikka itsellä ei sellaisia ole ollut, ainakaan vielä... niin kivan värisiä niitä on kaupoissa näkynyt, että voisin kyllä itsellekin ottaa :)

Mukavaa tulevaa viikkoa Mammelille!

Jossu

Susanne kirjoitti...

Haisaappaat muistan niin hyvin:) Olivat lempikenkäni silloin joskus ja kesähelteelläkin jalassa:)
Ja johonkin aikaan pidettiin Retu-tossuja:) Retu-tossut oli vakosametista tehdyt.

Kivan näköinen tuo ananaskasvi! Ihania ostoksia olet muutenkin tehnyt!

mallamarja kirjoitti...

Hai! Muistan ilmiselvästi. Olen syntynyt v 58, eli nuoruuteni osui siihen floskaiseen 70-luvun puolivälin molemminpuoliseen aikaan. Silloin satoi vettä ja räntää yötä päivää, kesät talvet. Oli kätevät nämä saappaat, kun housunlahkeet olivat pujohtettuna takaa lahkeisiin. Ja tosiaan varsikampa takataskussa kuului asusteisiin. Ja paitapuseron päällä oli lyhythihainen neulepusero! Tyyliä oli! Nykyisinkin nuorison ulkoasu on mielestäni viehättävä. Toivoisin, että 70-luvun kaltainen runsas hiusmuoti saisi vallan.. syysiloa t. mallamarja

Eija kirjoitti...

Haisaapasmuistoja on miullakin. Saappaani olivat keltaiset ja leveälahkeiset housut itse ommellut. Kyllä siitäkin on jo aikaa... Mukavia ja tuttuja muistoja on näissä monissa kommenteissakin.