tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulu tulla jollottaa...

Tänään kuuntelin päiväkodissa lasten kanssa joululauluja ja päähäni jäi soimaan tämä: Joulu tulla jollottaa....ja tuleehan se joulu sieltä:) Meidän pienten osastolla on osa lapsista jäänyt jo joululomalle ja osa on kipeänä, niinpä huomenna on rauhallinen työpäivä tiedossa. Huomenna minulla onkin aamuvuoro ja pääsen töistä jo aikaisin. Siispä me vaarin ja tyttären kanssa suunnistamme kohti Tampereen kauppahallia. Ostan sieltä kalat ja joitakin muitakin herkkuja:) Viemme myös äidilleni ja isäpuolelleni joulukuusen. Vaarilla on ollut aina tapana viedä anopilleen joulukuusi joulukukaksi:)
Tämä pyhäperhe tietäjineen ja kaikkineen on minun rakkain joulukoristeeni. Ostin tämän joskus parikymmentä vuotta sitten ja siitä lähtien se on ollut joka joulu esillä.

Tulimme juuri lukiolaisten yö-joulukirkosta. Meilläpäin lukiolaiset alkavat joululomansa yö-kirkon jälkeen. Ihanaa, että näitä kristillisiä perinteitä pidetään vielä täällä arvossa:)

Kolme yötä jouluun enää ja sitten alkaa äideilläkin helpommat päivät...pakasteesta vaan sulatellaan ja lämmitellään ruokia ja herkkuja:)

10 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Oikein Hyvää ja Rauhaisaa Joulua sinne Kivimäkeen...
Kiitos noista resepteistä,ajattelin kokoella tuota perunalaatikkoa, minä kun en ole kokki-ihminen ;D Mutta jon yrittäisi....

Siru71 kirjoitti...

Ihanaa, että saa löhötä ja laiskotella Jouluna :)

tuksu kirjoitti...

Kiva perinne tuo, Yökirkko.
Kiva aloitus joululomalle.
Sinne Kivimäkeen mukavia viime hetkiä, ennen Suurta Juhlaa...ja pakaste se meilläkin pullollaan odottaa :) :)
tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Ihana tuo maitolaituri... Jouluseimesi on kaunis ja mukavaa, että on kulkenut kanssasi jo pitkän matkan..
Oikein hyvää Joulun odotusta.

Liisa kirjoitti...

Onpa hyvä kuva maitolaiturista!!

Mammalin kotiin hyvää ja tunnelmallista joulua!!

Tuuli kirjoitti...

Tosi kaunis jouluseimi! Oma seimeni rikkoutui vähä vähältä ja nyt pitäisi löytää jostain uusi, mutta ihan mitä tahansa muovikrääsää en huoli, pitänee joulun jälkeen kulkea silmät auki kaupoissa, enää täksi jouluksi sitä ei ehdi etsiskellä.

Oikein mukavaa joulun aikaa Kivimäkeen, rauhallista ja ihanaa tunnelmaa!

Mari kirjoitti...

Rauhallista joulua Kivimäkeen!

Taina kirjoitti...

Ihanaa joulua teidän koko perheelle sinne Kivimäkeen:))

Eeviregina kirjoitti...

Rauhallista ja tunnelmallista joulunaikaa! Terveisiä täältä Pohjanmaan rannikolta, pakkasta -27,4 C ja tosi jouluiset maisemat!

annamari kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista joulua teidän koko poppoolle! Kiitos tästä hyvän mielen blogista, joka luo minulle uskoa siihen, että maailmassa on vielä hyviä ihmisiä ja aitoa välittämistä.<3