lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi

Tänä vuonna en olekkaan vielä tervehtinyt teitä;) Siis hyvää tätä vuotta! Kiitos mieltälämmittävistä uuden vuoden toivotuksista edelliseen postaukseen:)
Meidän uuden vuoden aatto oli RAUHALLINEN. Mammeli, vaari ja 16- kesäinen neitimme katselimme telkkua, herkuttelimme ja pelasimme dixit-lautapeliä. Vaari oli ostanut kokonaisella 8 e raketteja, jotka tyttären kanssa laittoivat ilmaan jo kymmenen aikaa illalla. Täällä meilläpäin puolenyön aikaan kyläläiset ampuvat niin hienoja raketteja, että niitä sitten katselimme.
Näissä kuvissa on niitä vaarin halpis raketteja. Silloin, kun meidän pojjaat oli ylä-aste ikäisiä annoimme niiden ostaa kaikenlaisia papatteja ja raketteja. Niitä ne innolla räjäyttelivät koko illan. Meidän lapsilla kun on ollut aika "tiukat" rajat niin ajattelimme aina, että tämä on asia, josta voimme joustaa ja antaa irrotella. Nyt, kun he ovat aikuisia kumpikaan ei tainnut tänäkään vuonna ostaa yhtään rakettia. Aikansa kutakin :)
Nyt alkaa mammelia vähän tämä hiljaiselo nyppiä...Vaari ei ole ollenkaan niin sosiaalinen, kuin minä ja hän on ristikkolehtensä ja hiihtokisojensa kanssa ihan tyytyväinen. Minun tekisi mieleni vähän jotakin säpinäääää....onneksi tytölle tulee kaveri yökylään, mutta mitäs minä? Ketäs kutsus iltakahveelle????

9 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Hyvää tätävuotta!

Rauhallista , leppoisanmukavaa oli meilläkin. Kotosalla oltiin ja keskimmäinen lapsista Joel 17v oli meidän kanssa kotona. Muutama raketti ammuttiin . Vili kissa pelkäsi koko illan rakettien pauketta. Mamin sylissä viihtyi.
Alkaa aivan naurattaa kun olen ihan samanlainen. Seuraa pitäisi saada. Olen tässä miettinyt ketä käskisi vai käskisikö jonnekin itsensä kylään vai menisikö seuroihin vai mitä tekisi???
Sosiaalisen ihmisen ongelma.
Koitetaan saada aika kulumaan ...
Kivaa ekaa päivää<3

Ahti kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Wanhasta Mummulasta toivottelee "talvileski" Ahti!

Eloise kirjoitti...

Rauhallisissa tunnelmissa minunkin vuoteni vaihtui, mies meni päänsärkyisenä nukkumaan ennen yhtätoista, tyttö oli ystävänsä luona ja poika isänsä luona yötä sekä bonuslapset omissa ympyröissään. Minä ja eläimet olimme lopulta uutta vuotta vastassa televisio seuranamme. Ja ihan hyvin se vuosi niinkin vaihtui :). Joskus meilläkin on vilkkaampia vuodenvaihteita nähty ja ehkä taas tulevat on sitä. Näyttäisi tämä uudenvuodenpäiväkin olevan rauhallinen, kaksistaan oleillaan.

Irmastiina kirjoitti...

Oikein hyvää tätä vuotta sinulle... sama täällä meillä... kisoja isäntä katselee... no onhan meillä tuo uudenvuoden konsertti Wienistä...

-T kirjoitti...

Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta 2011!

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,nuo kisat meidänkin isännän pitää telkkarin ääressä...Tino vanhempineen piipahti mummua tervehtimässä,mut muuten ei mitään...ähky vain on..kyllä pitää viimestään maanantaina ottaa itteensä niskasta ja aloittaa"UUSI ELÄMÄ"....HAH,HAH,HAH...sanoo tyttäreni,mut vielä mie niille näytän...
nyt kuitenki vain loikkoilen..huh,huh....

Sumi kirjoitti...

Ihanaa Uutta vuotta Kivimäkeen!

Rauhallinen oli uusi vuosi täälläkin päin, vaikka ympärillä paukkuikin. Itse olin yövuorossa hoivaamassa vanhuksia ja mies lasten kanssa kotona herkuttelivat ja sukulaisten luona kävivät vähän paukuttelemassa alkuillasta.
Turvallista ja mukavaa. :)

Vekarus kirjoitti...

Toivottavasti saat aikaan jotain menoa taloon :-)

Onnellista uutta vuotta teidän perheellenne!

Mari kirjoitti...

Hiljaiseloa täälläkin, ehdottelin pientä ulkoilua, mutta ei... No, tenavat vein mäkeen kuitenkin!
Mukavaa Uutta Vuotta!