sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Voiko Pääsiäinen olla kauniimpi?

Kiitollisena sain taas herätä tähänkin päivään...aurinko paistoi ja linnut lauloi tuntui, että koko luomakunta kiitti Luojaansa:)
Söimme pääsiäisruokaa aika aikaisin, koska esikoisen perhe joutui lähtemään kotiinpäin. Sairaanhoitaja tyttärellämme oli iltavuoro. Melkein kaikki pääsiäisenpyhät "Annamme" joutuu olemaan töissä....ahkera tyttö:)

Tein isommille lapsenlapsille reitin, minne "pupu" oli jättänyt viestejä ja herkkuja ympäri mammalaa....on se vaan kumma, kun pupu käy aina silloin tuomassa pääsiäismunia, kun lapset nukkuu;)
Isäni vanhassa Sarpanevan suunnittelemassa padassa valmistin kananfileitä kermakastikkeella.....
Illasta avasimmekin sitten grillikauden...suomalaista "vihannesta", salaattia ja jälkkäriksi kinuski/kermakakkua.
Almalla on kuono ihan savessa, kun koko päivän on myllännyt ulkona koirakavereitten kanssa:) Nyt postausta tehdessäni Alma nukkuu syvää unta lattialla mammelin vieressä.
Kauniit miniämme ja vanhin poikamme nauttivat lämpimästä säästä takapihalla, kun grillailimme. Neljä koiraa Alma, Ninni, Helga ja Nenna juoksivat pitkin pihaa onnellisina.

Katsokaa taivasta...niin kauniin sininen...

Mammeli otti taas päiväunet ja kunto ei ole vieläkään kohdallaan...onneksi pääsen ensi viikolla työterveyslääkärille ja hammaslääkärille.

Nuorin lapsenlapsemme Akseli 1/2 vuotta on ollut monta päivää jo kipeä. Ripulia ja kuumetta:( Toivottavasti huomenna tauti jo helpottaa...on niin kurjaa, kun pieni sairastaa:(

Päivä on ollut mukavaa yhdessäoloa rakkaiden kanssa:) Huomenna viimeinen vapaa, mutta hei työviikko on onneksi LYHYT ja sitten on taas Vappuloma...ettei vaan mammelilla olisi laiskan vikaa;)

10 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Toivotaan, että olosi kohenee :)
*halaus* Kaunista täälläkin, ja perhekuntaa koolla kivasti, kun ne taannoiset synttärit juhlittiin :)
Mukavaa päsiäisen jatkoa sinne
tuksu

tarutikki kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa sinun pääsiäisen viettosi, toivotaan, että saat selvyyden väsymykseesi ja voimat palautuvat.
Täälläkin on ollut todella kaunista, 20 astetta lämmintä ja aurinkoa.

Tytär, iso-sisko, äiti, anoppi, lähihoitaja, Hannele-mummu... Tappara-fani... geokätköilijä...eläkkeellä 01.09.2020 :) kirjoitti...

ehkä tuo velipoika haukkaa makkaraa...luulin ensin, että vetäsee lonkalta karaokea äänestä yyyyyy....

Marika kirjoitti...

Teilläkin on grillikausi auennut! Mekin tänään avasimme grillikauden ja sää oli niin UPEA, että olin yhtä hymyä koko päivän! :)

Ihanaa kun on saanut pupuja ulkoilemaan, koirien kanssa leikkiä pihalla ja mies käytti tänään yhtä kissaammekin pihalla valjaissa. Kevät, kevät! Ihana kevät!

Lovviisa kirjoitti...

Hyvvää huomenta kammarista ! Mahtava päivä taas tulollaan ja uppee lintukonsertti:)

kisu kirjoitti...

Kauniit ilmat ovat kyllä olleet koko pääsiäisen ilonamme. Mukavalta kuulostaa pääsiäisen viettonne.
Toivotaan aurinkoa myös alkavaan viikkoon!
-kisu-

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoa päivään olettekin viettäneet. On ihanaa, kun on lapselapsia.
Toivottavasti pieni Akseli on jo parantunut!

Hyvää ja aurikoista toista pääsiäispäivää!

gone to the beach kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä sinnekin! Täällä myös palataan arkeen. Lapsi lähti opiskelupaikkakunnalle. Pyhänä on syöty hyvin, ulkoiltu, saunottu, vietetty aikaa yhdessä. Myös minun vanhempien kanssa. Ulkona ihana lintujen laulu konsertti heti aamusta auringon laskuun asti. Aamun ja iltamyöhän ihana tuoksu joka enteilee lähestyvästä kesästä. Toivottavasti saat apua särkyysi. Tiedän itse viisaudenhammas-ja muidenkin hammasjuttujen koettelemuksesta kuinka hankalia kivut ovat. Hei vaan seuraavaan kertaan. Eläin muruille terkut - mahtaa nekin nauttia lämpimistä päivistä. Täällä ainakin nautitaan.

Aana kirjoitti...

Ihanaa, että olet saanut viettää aikaa rakkaittesi kanssa:)
Toivotaan,että olosi kohentuu ja voimasi palautuvat.
Leppoisaa illanjatkoa toivottelee Aana.

Irene kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä on siellä vietetty läheisten kanssa. Mammeli on herkkuja laittanut koko porukalle. Ilmat ovat tietty myös hellineet.