tiistai 17. huhtikuuta 2012

Niilo lääkärissä ja ystäväni :)

 Niilo-reppana tuli juuri kanssani lääkäristä.....piilottelee tuolin alla, kun otti vähän koville lääkärireissu.


 Niilo ei ole astunut vasemmalla takatassulla perjantain jälkeen. Vein sen lääkäriin ja luulin, että siinä olisi murtuma. Lääkäriin saavuttuamme päästin Niilon kantokopasta ja kas....se käveli neljällä tassulla vain välillä vähän ontuen.......Lääkäri sanoi stressin vaikuttavan niin, että niilo ei tunne täysin kipua. Niilo rauhoitettiin ja lääkäri tutki jalkaa....tuli siihen lopputulokseen, että polven nivelsiteet olisivat osittain revenneet.....Ei edes kuvannut, kun ei ollut turvotusta ja ei tuntunut mitään muuta erikoista, kuin polvessa vähän väljyyttä.

 No, nyt sitten on jo vähän toennut ja syönytkin.

 Tälläistä nestemäistä tulehduskipulääkettä määräsi eläinlääkäri kahdeksi viikoksi. Kätevää, ruiskuun otetaan painon mukaan lääke, esim Niilo painaa 4,3kg ja niin lääkettä otetaan 4,3 yksikköä. Ensimmäinen annos on kuitenkin kaksinkertainen.

Lääkäri määräsi kisulle myös lepoa, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty;) Millään en saa tuota pysymään neljän seinän sisällä.....laitoin kuitenkin kissanhiekka-astian kuntoon, jos saisin sen pysymään kotona edes huomiseen......
Tämä ystäväni on ihana ja tuli herkuttelemaan naapurista kanssani hapankorpuilla. Söimme jalat vastakkain keittiön sohvalla kilpaa korppuja ja mehua sekä juttelimme höpöjä;)

Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää. Minun ystäväni on kuin niityn kukka, joka saa minut hymyilemään......

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun kisulla ei pahempaa.Kyllä siellä Mammelin kelpaa kun on tuollaisia ystäviä likellä <3

Marika kirjoitti...

Hyvä että Niilo sai lääkkeet. Meidän Viiru ontuu vielä vähän jalkaansa, mutta on jo paljon parempi. Nyt vuorostaan Peppi ontuu oikeaa etujalkaansa... jokainen vuorollaan :)

Irmastiina kirjoitti...

Onneksi Niilolla ei ollut luita murtunut.

Ihana tuo sinun ystäväsi.♥
JA tuo runo ystävästä on kaunis!

-tarjah- kirjoitti...

Ihan parasta korputella rakkaan kanssa pitsipeitesohvassa :)

Hymyilevä tyttönen kirjoitti...

Oi voi..toivottavasti Niilo on jo entisensä!!!