tiistai 8. toukokuuta 2012

Mamma kanasensa niitylle ajoi......

 "Naapurin" 5-vuotias siis lapsenlapsemme kävi tänään taas ruokkimassa mamman kanssa kanalanväen ja lampaat. Yksi kana pääsi pojalta ovesta karkuun ja mamma antoi päästää sitten loputkin.....Vähän ajan päästä Kukko neljän vaimonsa kera oli kotimme sisääntulo portaiden luona. Ihmettelin, että missäs yksi kana on? Nuppu-kissamme nukkui pihassa nurrmikolla eikä liikkunut yhtään. Huusin Nuppua, koska ajattelin, että onko kanat nokkineet kissan hengiltä vai oliko kissa syönyt yhden kanoista, joka oli kadoksissa? Nuppu nosti päänsä unisena ja ihmeissään? Tajusin, että Nuppu ei ole moksiskaan kanoista eikä kanat kissasta. Hyvä juttu :)

 Missäs Armas nyt on naisineen?

 No, kukkamaata kitkemässä tietysti;)

 Huusin Armasta ja kävelin kanalaan päin....Armas naisineen juoksi kuin koirat luokseni;) Sitten ne tulivat kanalaan sisään kanssani ja siellä olikin kadoksissa ollut kananen:) Kauraa annoin iltapaksi vielä uskollisille ystävilleni :)
 Kanat jäivät syömään ja sitten menevätkin varmaan jo orrelle nukkumaan. Nappasin vielä muutaman kuvan lampaiden uudesta laidunpaikasta.
Ulkosaunan eteen tulee Hilmalle ja Helmille siis täksi kesäksi aitaus ja kesämökki. Vaarilla on vielä homma kesken, mutta aika hyvällä mallilla on jo tolpat laitumen reunalla. Lammasverkko vielä paikalleen ja mökin teko ja sitten tytöt pääsee ulos kokonaan kesäksi:)

7 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Voi suloista kanalaumaa :))
Reipasta sakkia!

Katja kirjoitti...

Oi, kanalauma olisi ihana saada, mutta ei ole vielä aikaa hoitaa sellaista. Hauskan näköisiä ovat.

Marge kirjoitti...

Suloinen postaus!!♥
Sielläkin on kaikilla näköjään kevättä rinnassa;)
Eikö olekin niiiin ihanaa, kun on oikea kevät!!:)
Täällä: töissä tapahtuu ja pieni lomakin jo lähestyy....;) Mahtavaa aikaa, kaikki on niin kaunista, paljosta on meidän kiittäminen:)
Sinulle lämpöinen keväthalaus♥

mimon mami kirjoitti...

Ihania nuo sinun eläimesi. Oikein odotan Hilman ja Helmin näkemistä blogissa.

-tarjah- kirjoitti...

Heí, komppaan edellisiä, suloine postaus :)

-tarjah- kirjoitti...

Heí, komppaan edellisiä, suloine postaus :)

Irene kirjoitti...

Ihana kanalauma sinulla.
Hieno juttu, että kissat eivät ole kiinnostuneita.