torstai 10. toukokuuta 2012

Mummut matkaan

 Kuten aikaisemmin kerroin lähtee mummu trio (Äitini, siskoni ja mammeli) huomenna Tallinnan reissuun. Ensin mammeli menee "pirtsakkana" 05.40 aamuvuoroon töihin. Meillä on huomen aamulla äitienpäivän kunniaksi aamupala lasten äideille ja mummuille. Ihana uudehko perinne äitien ja isienpäivänä, kun lapset saavat omien rakkaiden kanssa syödä päiväkodissa aamupalaa:) Nuorempi poikamme, joka ajaa pappansa taksia tulee äitimammaansa hakemaan töistä niin, että Tampereella ollaan 12.50. Linja-auto lähtee klo:13.00 ja sitten mummut menee niin että nuppu tutisee;) Yritetään pitää hauskaa ja syödä hyvin:) Venekadulla käydään katsomassa pellavavaatteita ja muutenkin pyöritään vanhassa kaupungissa. sunnuntaina tullaan kotiin!
Sillä välin, kun mammeli humputtelee Vaari varmaan rakentelee lampaiden mökkiä ja ruokkii karjaa:) Melkein ikävä on jo lähdettäessä......

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mukavaa reissua!

Askartelin itte kirjoitti...

Oikein mukavaa reissua:)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Oi, ihanaa reissua! Tuohan paljon kuvia tuliaisiksi 8)
Ihania noi vaarit, kun ne vaan aina puuhastelee ja tekee hommia, että naiset saa nauttia kaikesta.
Tervetuloa kotiin antoisalta reissulta!
-päivi-

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa humputteluretkeä mammelille!

Marge kirjoitti...

Mammeli, minäkin tulin eilen yöllä Virosta:) Olin työkavereiden kanssa sekä Pärnussa että Tallinnassa, oli todella mukava reissu!:) Toivon ja uskon, että sinullakin!!:))
Tuo edellinen postaus...;D Älä välitä, minäkin olen samanlainen!;D...ja siksi kai tuo mieheni minua rakastaakin...;)
Olet ihana!!♥