torstai 3. toukokuuta 2012

Kisakatsomo Kivimäessä

Olemme monena äitienpäiväviikonloppuna olleet Äitini ja Siskoni kanssa Tallinassa. Suunnitelmissa olisi mennä tänäkin vuonna viettämään Äitienpäivää sinne.....syödään hyvin, kierrellään vanhassakaupungissa ja nauretaan :) Lapset perheineen voivat tulla sitten meille syömään ja katsomaan mammelia, vaikka sitä seuraavana viikonloppuna:D Mennään nyt vielä, kun äitini jaksaa ja on hyväkuntoinen!

Jääkiekon MM-kotikisat alkaa huomenna! Mammelihan on jääkiekkofani....Olenhan syntynyt ja kasvanut Tampereella, jääkiekon kehdossa;) Pienenä asuin lähellä Tapparan Pekka Marjamäen naapurissa ja hänen pelipaitansa liehui hiekkalaatikkoni vieressä pyykkinaruilla.....Siis Tapparan kannattaja pienestä pitäen;) Jääkiekko on myös ollut vuosia elämässämme mukana, kun molemmat pojat pelasivat jääkiekkoa....Toinen puolustajana ja toinen hyökkääjänä. Molemmat antoivat vanhemmilleen ikimuistoisia hetkiä, kun saimme jännätä kaukalon reunalla <3

Huomenna alkaa heti Suomen pelit : SUOMI-Valkovenäjä.....Meillä suomen pelit ja muutkin pelit katsotaan tiiviisti. Mamman ja Vaarin kisakatsomo AUKEAA!!!.

2 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Saas nähdä,jääkö "poika" taas saunomaan kotisuomeen...mukana jännitetään:)

Kiva perinne teillä äidin kanssa.Onpahan sitten mukava muistella vuosien päästä.

Mukavaa viikonloppua:)

Eeviregina kirjoitti...

Tallinna on sopivan matkan päässä ja tosi kiva kaupunki.
Mekin viihdyimme siellä muutama viikko sitten, nyt on varmaan paljon keväisempääkin.
Hyvää matkaa!