torstai 14. kesäkuuta 2012

Anna kaikkien kukkien kukkia.....

 Viime vuonna loppukesästä teimme Vaarin kanssa tälläisen kukkamaan takapihalle, joka on hakkeella ja kivillä peitelty. Tämä on kätevä, kun ei tarvitse alvariinsa olla rikkaruohoja nyppimässä.

 Hei, mutta mikäs rikkaruoho se tuolla on keskellä kukkapenkkiä? No eihän se nyt mikään rikkaruoho ole, se hän on minun oma sinikelloni ;)


Hernepensas on parhaillaan kukassa......Vaari sai eräältä mieheltä purppuratuomen taimen ja istutti sen meidän pihaan.No nämä ei nyt kukkia ole, mutta vaarille ihan kukista käy.....Nimittäin Vaarin himohommaa on polttopuiden teko:) Tänäänkin se oli puusavotassa, vaikka polttopuita taitaa olla 10 vuodeksi;) Mietinkin, että alkaisiko Neiti myymään polttopuita kesätyökseen, kun kesätyöt jäi tälle kesälle vähäiseksi. Neiti kyllä haki kovasti töitä, mutta sai vain n. 2-3 viikoksi. Mitähän töitä tuolle mimmille keksittäisiin? Rahaa tarvitsisi abivuonna varmasti paljon, kun ajokorttikin on kohta takataskussa.......

1 kommentti:

Taina kirjoitti...

wau mikä määrä polttopuita!
onko siellä mitään paikallislehteä / aamulehteä tms jota pääsisi jakamaan?
Entä lastenhoito-apu? varmaan löytyisi jotain perheitä joihin mennä kun vähän markkinoisi, vaikka päiväkodin ilmoitustaululla..?
Kauniita kesäpäiviä sinne!