keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kirkkomaalla, pihalla ja puutarhassa

 Kesäkukat punaiset marketat ja valkoiset annansilmät istutimme pari viikkoa sitten äitini ja siskoni kanssa. Tähän on haudattu veljeni ja isäni.

 Vastapäätä on Papani, mummuni ja muitakin äidinpuolen sukulaisia haudattu. Äitini haluaa tähän haudalle aina pelargoniat, koska ne kuulemma tässä viihtyvät ja ne saivat myös reunakukaksi valkoiset annansilmät.


 Paikkakuntamme hautausmaa on kaunis ja hyvin hoidettu.

 Kirkkomaalta tullessa poikkesimme naapuriin kuvaamaan tyttären perheen kukkia.....alppiruusu on kaunis....Täytyis varmaan Kivimäkeenkin saada tälläinen. Minulla on vaan ollut sellainen käsitys, että se on vaikea saada menestymään.
 Kun tyttären poppoo muutti naapuriin sieltä löytyi kolme ihanaa pataa...yksi iso ja kaksi pienempää. tytär on istuttanut niihin kukkia. Naapurin jälkeen tulimme Kivimäen vanhalle puolelle, missä kukkii koristeomenapensas komeasti.

 Punaisia viinimarjoja on tulossa PALJON :)

 Kasvimaalla salaatti ja herne on jo hyvässä kasvussa.

Erilaisia kesäkukkien siemeniä laitoin myös kasvamaan.....Nyt vaan aurinkoa ja sopivasti vettä bniin sadosta tulee hyvä:)

3 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Ihania nuo suorat rivistöt kasvimaalla. Salaatti niin kauniin vihreää.

-T kirjoitti...

Huomasin myös pouutarhassa kierrellessäni että herukkapensaassa on paljon tulossa marjaa. Se tietää syksymmällä mehumaijan ottamista esiin... Pienet rivit täälläkin salaattia ja hernettä.
Toivotaan hyvää kasvukautta!!

Irmastiina kirjoitti...

Tuollaista alppiruusua minäkin olen ajatellut istuttaa....se täältä meidän pihalta vielä puuttuu, vaikka täällä yhtä ja toista onkin noussut ihailtavaksemme...:)